Dragør Erhverv – Gå-hjem-møde med museumsleder Søren Mentz

Mødet er for erhvervsledere med virksomhed og/eller adresse i Dragør. Det er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv (2 personer fra hver virksomhed), mens andre betaler 100 kr. (kontant eller Mobile Pay) ved indgangen.

Spændende aften med museumsleder Søren Mentz

Da museumsleder Søren Mentz kom til Museum Amager for snart fire år siden, stod store opgaver i kø for at blive løst: Museet levede ikke op til Slots- og Kulturstyrelsens anvisninger. Udgangspunktet var små og nedslidte museer, vigende besøgstal og en presset kreds af deltidsansatte og frivillige hjælper. Hvordan er det lykkedes at vende bøtten?

Museum Amagers besøgstal – især på Amagermuseet – stiger, faste traditioner og nye initiativer vidner om, at reorganiseringen og oprydningen er ved at bære frugt. En tiltrængt renovering af Dragør Museum er også sat i gang. Museerne beskæftiger flere ansatte og frivillige, end det er set længe.

Vi besøger Søren Mentz for at høre om, hvordan udviklingen er blevet vendt til det bedre, hvilke visioner Søren har for museernes fremtid – og hvordan han forestiller sig, at samarbejdet med Dragørs lokale erhvervsliv måske kan styrkes.

Det sker onsdag den 7. februar fra kl. 19 til 21 på Amagermuseet i St. Magleby. Programmet byder på oplæg fra Søren Mentz, rundvisning og let forplejning samt mulighed for netværk

Mødet er for erhvervsledere med virksomhed og/eller adresse i Dragør. Det er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv (2 personer fra hver virksomhed), mens andre betaler 100 kr. (kontant eller Mobile Pay) ved indgangen.

Tilmelding er nødvendig på kontakt@dragoer-erhverv.dk. Husk at oplyse virksomhedsnavn og CVR-nummer samt navne og e-mail på deltagere.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?