Dragør Erhverv – Gå-hjem-møde med museumsleder Søren Mentz

Mødet er for erhvervsledere med virksomhed og/eller adresse i Dragør. Det er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv (2 personer fra hver virksomhed), mens andre betaler 100 kr. (kontant eller Mobile Pay) ved indgangen.

Spændende aften med museumsleder Søren Mentz

Da museumsleder Søren Mentz kom til Museum Amager for snart fire år siden, stod store opgaver i kø for at blive løst: Museet levede ikke op til Slots- og Kulturstyrelsens anvisninger. Udgangspunktet var små og nedslidte museer, vigende besøgstal og en presset kreds af deltidsansatte og frivillige hjælper. Hvordan er det lykkedes at vende bøtten?

Museum Amagers besøgstal – især på Amagermuseet – stiger, faste traditioner og nye initiativer vidner om, at reorganiseringen og oprydningen er ved at bære frugt. En tiltrængt renovering af Dragør Museum er også sat i gang. Museerne beskæftiger flere ansatte og frivillige, end det er set længe.

Vi besøger Søren Mentz for at høre om, hvordan udviklingen er blevet vendt til det bedre, hvilke visioner Søren har for museernes fremtid – og hvordan han forestiller sig, at samarbejdet med Dragørs lokale erhvervsliv måske kan styrkes.

Det sker onsdag den 7. februar fra kl. 19 til 21 på Amagermuseet i St. Magleby. Programmet byder på oplæg fra Søren Mentz, rundvisning og let forplejning samt mulighed for netværk

Mødet er for erhvervsledere med virksomhed og/eller adresse i Dragør. Det er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv (2 personer fra hver virksomhed), mens andre betaler 100 kr. (kontant eller Mobile Pay) ved indgangen.

Tilmelding er nødvendig på kontakt@dragoer-erhverv.dk. Husk at oplyse virksomhedsnavn og CVR-nummer samt navne og e-mail på deltagere.

 

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?