Denne uges øl

Ugens Tip af Jean-Yves Puibaraud

Vi er nået til den 3 i serien af 5 fra Amager Bryghus’ Øl fra Amager.

Christianshavn Pale Ale. En American Pale ale på 5,5%

En virkelig dejlig øl med tilpas bitterhed. Velegnet til lidt stærk mad eller det salte frokostbord med sild. Den er trods dens noget markante bitterhed alligevel en øl jeg tror mange vil finde særdeles velegnet til et traditionelt frokostbord med snaps. Christianshavn Pale Ale kan købes i flere dagligvarer butikker bl.a. Irma i Dragør og Kastrups – begge på Kongevejen. Man kan også tage på Cafe Espersen og prøve den.

Rigtig god weekend og god fornøjelse med øllet

Jean-Yves Puibaraud

 

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?