BankNordik hovedsponsor for det store Pinsestævne

Pinsestævnet i Dragør Boldklub hedder i år BankNordik Cup og er ét af landets største stævner.

”Vi er utrolig glade for at en stor lokal virksomhed som BankNordik, har valgt at engagere sig i pinsestævnet. Der har fra første kontakt været en god og konstruktiv dialog mellem filialleder Tom Dibbern, stævneleder Casper Kvist og jeg selv, ift. at få formuleret en samarbejdsaftale som giver størst mulig værdi for begge parter. Med et afsæt i Dragørs største forening, er håbet og forventningen at BankNordik kommer bredt ud til byens befolkning. Vi ses i Dragør Boldklub i weekenden d. 19 & 20 maj” udtaler Simon B. Kristensen, Sponsoransvarlig i Dragør Boldklub

”BankNordik er godt forankret med en stor kundebase i Dragør og dette arrangement falder godt i tråd med bankens ønske om lokal støtte og tilstedeværelse. Det giver banken og dens medarbejdere mulighed for at møde kunderne på en ny måde i forbindelse med de to stævnedage, hvor BankNordik vil være tilstede med en stand og forskellige aktiviteter” fortæller Filialleder Tom Dibbern, BankNordik Dragør.

”Stævnet får deltagelse af 250-300 hold fra mange forskellige klubber. Udover fodbold vil der være Rugbystævne samt deltagelse fra flere af Dragørs foreninger blandt andet gymnastik og karate laver opvisning” udtaler Stævneleder Casper Kvist.

Der forventes 6000-8000 besøgende over de to dage i maj måned og dermed hører arrangementet til blandt de absolut største publikumsevents i Dragør og blandt ét af landets største stævner overhovedet.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?