Vi har modtaget:

Forslag til indsats mod ulovlig parkering i Dragørs gamle by

Vi har modtaget:

Det er en rigtig gammel, kedelig traver: den ulovlige parkering i den gl.by. Kedelig fordi det er en kendsgerning, at det er beboerne selv, der hænger på at håndhæve forbuddet og der ikke er mange, der har lyst til at spille sur p-vagt.

Foto: Carsten Maass

Men hvis vi ikke gør det, vokser antallet af parkeringer og dermed ødelægges en meget stor del af den gamle bys charme. Beboerforeningen har generalforsamling den 14. marts. Jeg har fremsendt et forslag til bestyrelsen om et initiativ til at igangsætte aktiviteter til at bekæmpe ulovlig parkering i foreningens navn. Hele idéen er, at det er for svært for enkeltpersoner at påtale parkering (selvom en del praktiserer det), vi bliver nødt til at have en organisation som Beboerforeningen i ryggen.

Forslag:
Der nedsættes en arbejdsgruppe, der skal udarbejde et idékatalog til, hvordan vi kan modvirke væksten i antallet af ulovligt parkerede biler i den gl. by.
Arbejdsgruppen kan være åben for dem, der gerne vil deltage. Idékataloget sigter mod at skabe aktioner, der fører til begrænsning i antallet af ulovlige parkeringer.
Jeg forestiller mig, at der opstilles en række handlemuligheder mellem iværksættelse af en kampagne om hvorfor der ikke skal parkeres i den gamle by og etablering af en form for p-vagt.
Beboerforeningens bestyrelse kan iværksætte forslagene.

Med venlig hilsen
Jens Thorhauge
Von Ostensgade 13
2791 Dragør

E-mail: jt@jensthorhauge.dk

 

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?