Ugens Tip af Jean-Yves Puibaraud

Denne uges øl

Vi er kommet til den 5. og sidste af serien fra Amager Bryghus der omhandler Amager.

En Sundby Stout. En mørk stout med meget tydelige noter af engelsk lakrids der næste går over i det bitre. Er man til mørke øl som stout skal man ikke forvente en kvalmende sødme der ofte karakterisere stout øl for humlerne holder sødmen i ave og derfor bliver den ikke kvalmende og sidde og drikke som jeg ofte syntes denne type øl kan blive.

Er sikker på at anbefalinger om at drikke denne øl til et ostebord eller tunge kødretter er helt på sit rette. Så bare giv Los og få smagt de 5 øl fra “Amager”. Kan købes i nogle dagligvarebutikker, specialbutikker og altid hos Amager bryghus eget udsalg.

Rigtig god weekend og god fornøjelse med øllet

Jean-Yves Puibaraud

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?