Torskerognssalat med forårsløg

Hvad er bedre end at starte ugen med et lækkert og sundt madtip fra DragørNyheder.dk´s madblogger Mette Forman.

Velkommen til en ny uge og et nyt madtip, der denne gang tager fat på frisk torskerogn (bukser).

Sæsonen for frisk torskerogn lakker mod enden. Den løber fra januar til marts, så hvorfor ikke gribe muligheden for at lave din egen torskerognssalat? Frisk torskerogn er uden sammenligning med torskerogn på dåse, og smagen er efter min mening mange gange bedre.

Fang opskriften på torskerognssalat med forårsløg ved at klikke på billedet

Torskerognssalaten kan serveres som pålæg på et stykke brød og er perfekt i madpakken. Den kan også serveres som små hapsere anrettet på salatblade – f.eks. hjertesalat eller miniromaine.

Torskerogn er perfekt i madpakken

Det er nemt at koge bukserne og endnu nemmere at røre en lækker hjemmelavet torskerognssalat. Min version er med forårsløg og rød peber.

Husk at lave en stor portion, så der er nem og lækker frokost til et par dage eller tre.

Frisk torskerogn (bukser) – fisk er godt for hjertet

Torskerogn er en sund kilde til gode proteiner, D-vitamin og omega 3-fedtsyrer, der er godt for hjertet.

På min hjemmeside finder du flere opskrifter på frokostsalater, bl.a. æggesalat og rejesalat, og du skal være mere end velkommen til at give siden www.dethandlermestommad.dk et besøg.

Du finder også Det Handler Mest Om Mad på Facebook, hvor jeg flere gange om ugen kommer med inspiration til morgenmad, salater, middagsretter og meget andet.

Mette Forman
Madblogger
www.dethandlermestommad.dk

 

 

 

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?