Politiets eskortetjeneste på øvelse i Dragør

Mange Dragør borgere har måske set en stor politieskorte komme kørende igennem byen i dag. DragørNyheder.dk kan berolige med at der kun var tale om en øvelse.

Politiets eskortetjeneste afholder i dag en omfattende øvelse i VIP eskortekørsel og Dragør Fort var i dag ét af dagens stop på ruten som foregår rundt om i København.

På Dragør Fort gjorde politiet ophold med opsamling og undervisning indenfor de tykke mure inden turen gik videre fra Dragør til København. Øvelsen er en ”fuld skala” øvelse for både eskorteleder, rutinerede motorcykelbetjente samt nye under oplæring.

Helt tilfældigt var den hyggelige Frederiksberg Institution ”Hjemmebanen” på ”Udebane” i Dragør hvor institutionen havde arrangeret besøgstur til Dragør Fort for de små. Man må nok sige at der blev gjort store øjne da de små poder fik lov til at stille op til fællesfoto med alle motorcykelbetjente.

Institutionen ”Hjemmebanen” holder til på Frederiksberg og er en privat natur og idrætsinstitution med plads til 56 børn. Institutionen har også en ”Udebane” som de, sjovt nok, kalder ”Udebanen”. Den ligger i Kongelunden, men på grund af for meget vand besluttede pædagogerne at tage de små med på tur til Dragør. Det fortryder de nok ikke.

Da Politiet var kørt igen var det tid til rundtur på Fortet og madpakke på havnen senere.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?