NYHED: Nyhedsbrev – få avisen på mail

Overblik og nyheder på en nem måde
DragørNyheder.dk lancerer en ny tjeneste hvor du kan få avisen på mail. Èn gang ugentligt udsender vi et Nyhedsbrev på mail hvor du får alle de væsentlige overskrifter samlet på mail.

Hvis du gerne vil have det ugentlig overblik på en nem måde og være sikker på ikke at gå glip af ugens nyheder og artikler, så kan du nu tilmelde dig vores ugentlige Nyhedsbrev på mail. Klik på brevet nedenfor så er du direkte videre til en nem tilmelding.

klik på linket for nem tilmelding

Konkurrence:
Tilmeld dig Nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om 2 billetter til Farvelfesten på “Så længe jeg lever” i Dragør Bio på søndag kl 18. DragørNyheder.dk udtrækker 3 vindere af hver 2 billetter blandt de tilmeldte til Nyhedsbrevet. Vinderne får besked direkte på mail 🙂

Vi glæder os til at byde dig velkommen til avisens ugentlige Nyhedsbrev – direkte til dig!

Klik på brevet for nem tilmelding
 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?