Politisk uvilje stopper padle tennis planer i Dragør

DragørNyheder.dk bragte tidligere et indlæg om flytteplanerne for Dragør Tennisklub. Flytteprojektet blev fremlagt i samarbejde med den lokale erhvervsmand Jan Larsen som bl.a. driver fitness og træningscentret Pro Workout på A.P. Møllers Allé.

De nye tennisfaciliteter skulle kombineres med en ny padle tennis hal som Jan Larsen ville finansiere af egen lomme.

De planer er imidlertid skudt i sænk grundet politisk uvilje meddeler Jan Larsen i dag til DragørNyheder.dk.

Jan Larsen er træt af politik i Dragør

”Jeg har meddelt politikerne og Dragør Tennisklub at jeg trækker mig fra projektet. Livet er for kort til det politiske bureaukrati i Dragør” siger Jan Larsen.

Jan Larsen har et ønske om at etablere Danmarks største padle tennishal – og det kunne have været på Dragørjord, men den plan har Jan Larsen nu skrottet og kigger i stedet på mulighederne i nabokommunerne.

”Politikerne i Dragør er for uambitiøse og bureaukratiet for tungt. Det blokerer for lokale ildsjæle som ønsker at udvikle i Dragør. Borgmesteren er godt nok positiv overfor nye ideer, men han har desværre kun fået Borgmesterkæden og den gode vilje -nøglen til låsen sidder Allan Holst med. Bureaukratiet og det politiske miljø i Dragør blokerer ganske enkelt for udvikling som kan gavne byen” fortsætter Jan Larsen i en hilsen med adresse til Rådhuset.

Padle tennis er en af de hurtigst voksende sportsgrene rundt om i verden. I Sverige er man langt forud for Danmark med udbredelsen af padle tennis. For nyligt offentliggjorde den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic at hans fremtid bliver indenfor den fremadstormende sportsgren med etablering af adskillige padle tennis centre i Sverige.

Zlatan Ibrahimovic satser stort på padle tennis i Sverige

Dragør kunne være kommet med på det nye sportslandkort med en padle tennishal og vist vejen med en ny sportsgren hvor alle kan være med. Men det bliver ikke Dragør – Jan Larsen har rettet blikket mod andre muligheder udenfor Dragør.

”Jeg er rystet over det politiske miljø i Dragør og det er mit liv for kort til” slutter Jan Larsen.

Jan Larsen er en aktiv ildsjæl i Dragør. Han har bl.a. været med til at starte Dragør Tri stævnet, Føtex Food Løbet og deltager aktivt i adskille sportsgrene og stævner udover at han driver Pro Workout.

Jan Larsen på tur med “Cykel uden alder”

Seneste artikler

 

Fik du læst?