Lokalt erhvervsnetværk på kaffebesøg

Dragør Boldklub´s erhvervssponsorer på netværksbesøg hos Øens Kaffe.

Af Simon Kristensen, Sponsoransvarlig i Dragør Boldklub

Årets andet arrangement for Dragør Boldklubs erhvervsnetværk, blev mandags den 19. marts afviklet hos Øens Kaffe – med stor succes. Alle sponsorerne kom hinanden ved og der blev delt ud af viden på kryds og tværs af de forskellige brancher. Theis Morales (ejer af Øens Kaffe) holdt et interessant oplæg omkring kaffens oprindelse, samt hans virksomheds udvikling igennem de seneste år – fra en lille start-up til en etableret aktør på markedet. Afslutningsvis havde Theis sørget for at få testet vores kaffe-viden af med en lille quiz – hvor han kvitterede med goodiebags til de heldige vindere.

Klik på billedet og tjek Øens Kaffe ud.

Som ansvarlig for netværket, er det en fornøjelse af se hvordan sponsorerne kommer hinanden ved på kryds og tværs af de respektive brancher. Sponsorernes engagement er uvurderlig ifht netværkets styrke og den værdi de indbyrdes kan skabe for hinanden.

Er din virksomhed interesseret i at blive en del af et stærkt lokalt forankret erhvervsnetværk, så kontakt sponsoransvarlig i Dragør Boldklub Simon Kristensen på mail simonbkristensen@hotmail.com eller på tlf. 22570400

Sponsornetværket i Dragør Boldklub består af følgende virksomheder:

Seneste artikler

 

Fik du læst?