Problemer på “Kunsten” for DB 1. senior

2. Påskedag, høj sol og mange tilskuere på plads i Dragør Boldklub. Modstanderen PI Fodbold havde taget hele deres fanklub med og sammen med DBs fanskare var der lagt op til en god stemning.

Trods stærkt opbakning på sidelinjen manglede DB det sidste og måtte inkassere et 1-4 nederlag til Politiets styrker.

Kampreferat af Henrik Rosschou:

DB havde et nederlag med i bagagen der skulle rettes op på. PI vandt deres første kamp over CBS Sport 4-2. Dagens kamp var et top opgør som, for det ene hold kunne betegnes som en ”seks point kamp”.

DB startede med højt pres på PI Fodbold. Som spillet skred frem, kom PI Fodbold mere ind i kampen og fik skabt flere gode målchancer. PI Fodbold, var tættere på scoringer end DB var i den anden ende.

To måls skytten, fra KFB kampen, Kristoffer ”K” Enoch, fik DBs største målchance i første halvleg. Efter ca. 26 minutter, blev ”K” sendt afsted i venstre side, spiller sig selv ind i PI’s målfelt og afslutter på mål, via overlæggeren og forbi mål! Minuttet efter fik Jamie Carter en chance, hugger til, men forbi mål.

Få minutter efter er det PI, der er tæt på scoring. Michael Olsen i DB-målet, kommer godt ud og redder storartet. Men, var der offside på PI spilleren?

DB er under pres det sidste kvarter af anden halvleg. Michael Olsen må flere gange hive feberredninger op af posen. Og kun Michaels indgreb forhindrede PI Fodbold i at score. Første halvleg endte 0-0.

I pausen må Jacob Holmegaard blive på bænken med en mindre skade, og erstattes af Peter Ursin.

PI fodbold kom foran 0-1 efter 55 minutter. PI kører rundt med DB forsvaret, og en afslutning fra kanten af målfeltet, sidder naglet fast i venstre målhjørne. Det mål, var nok kimen til kampens endeligt.
I samme minut skifter DB Christian Lundorf ud, ind kom Lucas Frederiksen. Få minutter skiftes anfører Jamie Carter ud, ind kom Mikkel Merser.

PI har kontrollen over spillet, Michael Olsen i DB-målet har flere gode indgreb og forhindre PI at score. Men efter 66 minutter mister DB bolden på midten. PI slår til og scorer til 0-2. Få minutter efter er PI igen helt fremme og scoringen til 0-3, er sat ind.

DB får reduceret til 1-3, efter et godt spil frem i højre side, Glendorf er arkitekten, som afdribler flere PI spillere, slår bolden ind foran mål, hvor Frederik Frost kommer først og scorer til 1-3.

Herfra er der kun et hold på banen, PI Fodbold, som scorer til 1-4, kampens resultat.

Stor tak til alle fremmødte, det var godt at se alle tilskuere på ”Kunsten”

Vi ses igen lørdag den 7. april, i Valby Idrætspart Kl. 13:00 til kampen mod Hellas.