Strandhotellet rejser sig fra asken

Dragørs kendte Strandhotel rejser sig så småt fra asken efter den omfattende brand sidste måned.

DragørNyheder.dk kiggede indenfor og fik en snak med indehaveren Philip Helgstrand om status på genopbygningen.

Indehaver Philip Helgstrand. Foto: DragørNyheder.dk

“Det skrider frem – nogle dage rykker det og andre dage virker det som om det går baglæns”, siger Philip Helgstrand mens vi kigger rundt i de sodlugtende lokaler.

Kongepladerne er bragt i sikkerhed men man ser tydeligt hvor de har hængt. Foto: DragørNyheder.dk

“Der bliver arbejdet på højtryk over det hele. Det meste er ryddet og smidt ud og vi kan så småt begynde med den egentlige genopbygning. Det er meget omfattende og vi har fortsat ikke det fulde overblik. Det nye køkken er bestilt og bliver leveret primo maj. Restauranten er tømt og der kan dannes et overblik nu. Selskabslokalet på første sal bliver det første vi får klart sammen med køkkenet. Vi håber på medio maj og senest 1. juni at kunne åbne op for selskaber” fortæller Philip til DragørNyheder.dk

Sodlugten hænger fortsat tungt i luften indenfor på Strandhotellet. Foto: DragørNyheder.dk

“Planen er også at vi får åbnet op på terrassen som noget af det første. Vi har ikke helt klarhed over om der skal bygges ny terrasse, eller om den gamle kan genbruges. Det håber jeg vi snart har en afklaring på” siger han mens vi fortsætter rundt.

Køkkenet er bestilt. Men der er fortsat lidt vej inden den første spætte bliver smørstegt. Foto: DragørNyheder.dk
Cafeen er uoverskuelig i forhold til en tidsplan. Billederne taler for sig selv. Foto: DragørNyheder.dk

“Vi har heldigvis fået organiseret os ude i byen med en del arrangementer som skulle have været afholdt her på Strandhotellet. Vi har været heldige, at kunne leje os ind andre steder, så vi har styr på de vigtigste arrangementer” slutter Philip af med et lettet blik i øjet.

Philip Helgstrand er ved godt mod men indrømmer at det har været rigtig hårdt og der er fortsat skal bruges mange ekstra timer før Strandhotellet kan byde velkommen igen. Foto: DragørNyheder.dk

Fugl Fønix rejser sig igen.

Vi håber snart skiltet skal hænges op på hovedøren. Foto: DragørNyheder.dk
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?