Talentspejderne søger mentorer

Vil du være en god rollemodel for et ungt menneske, som du hjælper med til at udfolde sine evner og talenter?

Partnerskabsaftale

Dragør og Tårnby Kommuner har indgået en partnerskabsaftale med Landsforeningen Talentspejderne om at hjælpe unge i udskolingen med at blive uddannelsesparate. I aftalen tilbydes de unge et 24 ugers talentprogram. Foreningen inviterer derfor til et gratis mentorkursus i talentprogrammet onsdag den 11. april 2018 – det er helt uforpligtende.

Gør en forskel

Rigtig mange virksomheder, efterlønnere samt pensionister vil være med i det frivillige mentorarbejde, som ikke kun gavner den unge. Flere af mentorerne fortæller, at de oplever at gøre en forskel. Desuden kan de bruge værktøjerne fra talentprogrammet i virksomheden som i  privatlivet. En repræsentant for foreningen kigger meget gerne forbi til en præsentation af Talentspejderne /det tager maks. 20 minutter).

Bygger bro mellem skolerne, virksomhederne og kommunen

Med ændring i folkeskoleloven, hvor skolerne er forpligtet til at etablere samarbejde med lokale firmaer, ønsker Talentspejderne at samarbejdet fungerer, og man kontakter derfor virksomhederne, foreninger m.v. som netværk. På den måde er man med til at bygge bro mellem skolerne, virksomhederne og kommunen.

24 ugers mentorprogram

Landsforeningen Talentspejderne tilbyder et veldokumenteret 24 ugers mentorprogram, målrettet udskolingens unge mellem 12–15 år. Her finder de i samarbejde med dig som mentor deres evner og talenter – de evner og talenter, som alle besidder. De lokale virksomheder kan tilbyde medarbejdere fri i 45 min. til mentorarbejdet, og medarbejderen bruger tilsvarende 45 minutter af egen tid, svarende til halvanden time om ugen.

Vil du være med til at bakke op og tage et lokalt ansvar?

Som mentor hjælper du med at »fremtidssikre« ungdommen, så de unge ser mennesket i virksomheden som netværk, og hvem ved – måske I bliver deres valg i fremtiden.

Hvad gør du?

Del denne mulighed med dit netværk, og kontakt gerne foreningen for en snak om mentorrollen i Talentspejderne. Se mere på www.talentspejderne.dk

Hvor sker det?

Mentorkurset finder sted onsdag den 11. april 2017 kl. 08.30–15.00 i KUC’s lokale 2A, Gl. Kirkevej 98, 2770 Kastrup.

Fri parkering

Der er fri parkering for cykler og biler på parkeringspladsen, der vender mod Amager Landevej.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?