Blomstrende start i Store Magleby

Store Magleby Blomster har fået en “blomstrende” start efter overtagelsen af det gamle Gartneri i Gartnerstræde “- Store Magleby Stue og Havecenter.

Lisa (th) og Tine har ikke mange minutters pause under besøget. Foto: DragørNyheder.dk

De nye ejere er i fuld gang med at rydde op og sætte deres eget præg på den nye forretning, som over tid vil få den helt store “make-over”. Tre store containere stod fyldt på gårdspladsen og Lisa kunne fortælle, at der allerede var kørt 6 containerlæs væk. Det må siges at være en grundig oprydning i den gamle blomsterforretning.

Foto: DragørNyheder.dk

“Vi er virkelig blevet modtaget godt og der er allerede rygende travlt”. Telefonen ringer flere gange under besøget. Lisa fortæller at de lige har leveret en flot blomsterbuket til Zindziswa »Zindzi« Mandela som er Nelson Mandelas yngste datter og Sydafrikas Ambassadør i Danmark. “Jeg har leveret mange blomsterdekorationer og buketter til Kongefamilien gennem mine 22 år i branchen” siger hun, med en glimt af faglig stolthed i blikket.

Telefonen gløder i blomsterforretningen. Foto: DragørNyheder.dk

“Der er lang vej endnu inden vi er færdige med renoveringen, men der bliver arbejdet på højtryk”, slutter Lisa alt imens telefonen ringer og der bliver flyttet rundt og båret ind og ud af forretningen. Der er travlt i Gartnerstræde.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?