Endelig sejr til Dragørs 1. senior

Lørdag spillede Dragørs 1. senior hjemmekamp mod BK Fix. Efter en lidt sløj sæsonstart blev det endelig tid til at høste 3 vigtige point på hjemmebanen med en 4-2 sejr.

En glad træner, Martin Enggaard i omklædningsrummet efter sæsonens første sejr. Foto: Henrik Rosschou

Kampreferat af Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

Endelig sejr! var dét alle DB-fans udtrykte, efter dagens sejr over BK Fix. Igen, mange tilskuere, gamle som nye, og velkommen til jer. Dejligt at se at opbakningen til DB 1.senior stadig er intakt i hjertet.

Modstanderen BK Fix har ikke haft den store succes i årets turnering og kom hurtigt under pres af DBs højt anlagte angrebs spil. DB, med afbud fra mange stamspillere, viste ingen tegn på at være svækket. DBs trænere, Martin Enggaard og Thomas Weihrauch, havde i den grad sat holdet op, til dagens kamp.

Trænerteamet havde sat brikkerne rigtigt til dagens kamp. Foto: Henrik Rosschou

Kristoffer ”K” Enoch, som dette forår, har haft forrygende fart i støvlerne, indledte scoringen til 1-0 efter kun 3 minutter. Fix forsvaret var ikke på plads, ”K” spilles fri i højre side, og placerer bolden i det” lange hjørne”. Flot mål! Scenen var sat til sejr. Dog fik BK Fix lov til at udligne efter ca. 22 minutter, på et hjørnespark, som heades ind uden chance for Michael Olsen i DBs mål. Her stod forsvaret nok lidt for passivt.

DBs Frederik Glendorf, havde en af de dage, hvor han fik lov til at trylle, og sætte Fix spillerne skakmat. Glendorf scorer til 2-1 på et flot oplæg fra Mikkel Merser. Glendorf modtager bolden i Fix målfelt, og elegant løftes bolden over Fix målmanden, som var kommet for langt ud i feltet.

DB fortsætter med at sætte modstanderen under pres. Kristoffer Enoch, spilles godt op i højre side, “sætter” et par Fix spillere, og sender bolden på tværs af Fix målfelt, hvor Bertram Bugge kommer en støvlespids for sent.

En god dag på den kunstige grønsvær i Dragør Boldklub med en sejr på 4-2. Foto: Henrik Rosschou

Fem minutter før pausen appellerer DB for straffespark. Glendorf er spillet ind i målfelt, ”klemmes” af to Fix spillere, men dommeren er tavs.

DB starter anden halvleg offensivt, og efter 49 minutter er ”K” igen på spil i Fix målfeltet. En Fix spiller dømmes hånd på bolden, og dermed straffe til DB! Anfører Jamie Carter, sparker, på stolpen og ud! Wauw! Alle havde set den bold i nettet! DB kommer foran 3-1 efter ca. 56 minutters spil. Fortjenstsen af det mål, tilhører Kristoffer Enoch, men må krediteres som et selvmål!

Emil Frost, bror til F. Frost, kom på banen efter ca. 58 minutter, og erstattede Mikkel Merser, som leverede sin bedste kamp i foråret. Kort efter er Jamie Carter igen sent afsted, har fire man omkring sig, tackles i på kanten af målfeltet, eller var det inde i feltet? Dommeren placerer frisparket, en halv meter foran feltet, som ikke afsluttes efter fortjeneste.

DBs trænere gav debut til en kommende ung spiller, Frederik Sidal, som kom på banen efter 72 minutter, og erstattede anfører Jamie Carter. Sidal var kort efter tæt på en debut scoring, men Fix forsvaret overlevede. Minuttet efter reduceres Fix til 10 mand, som følge af et gult kort for frispark på Emil Frost. DB skifter, med 11 minutter tilbage, Frederik Glendorf ud, ind kom, med comeback, den ”gamle” mål ræv, Johnni Rosenquist.

Johnni Rosenquist (tv) (231 kampe) og debutant Frederik Sidal (th). Man kan jo næsten kalde det “to generationer spiller ud” siger DB´s Henrik Rosschou til DragørNyheder.dk Foto: Henrik Rosschou

DB rammes også af en 10 minutters udvisning som går ud over Emil Frost, for et hiv i modstanderens trøje! BK Fix havde ikke meget i posen mod slutningen af kampen, men havde et enkelt godt angreb efter 83 minutter, som ikke gav resultat.

Johnni Rosenquist bringer DB på 4-1, med 3 minutter igen. Oliver Toft rydder op i DBs bagerste rækker, og servere én lang sukker-bold, op til Rosenquist, som afdribler sin oppasser, løber alene mod mål og udplacerer Fix målmanden. Jo, Johnni kan endnu! Fix reducerer til 4-2 på det efterfølgende angreb, men det slog ikke sår i glæden hos DBs spillere trænere og tilskuere. Godt gået drenge, nu er vi på vej.

Næste kamp er lørdag den 21. april kl. 13.00 ude mod BK Rødovre.

På DB 1. seniors vegne,
Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?