Ældretopmøde kan se dagens lys i Dragør

I Dragør har vi et Børne- og Unge Topmøde som netop er blevet afholdt. Inden for overskuelig fremtid kan et tilsvarende Ældretopmøde se dagens lys.

På Social- og Sundhedsudvalgets seneste møde stillede Nicolaj Bertel Riber (A) forslag om netop et Ældretopmøde i Dragør.

Nicolaj Bertel Riber (A) står bag forslaget med et Ældretopmøde i Dragør.

Forslaget blev godkendt i udvalget med indstilling til forvaltningen om, at der skal udarbejdes et konceptudkast som senere kan blive endeligt godkendt, inden topmødet kan blive en realitet.

DragørNyheder.dk spurgte Nicolaj Bertel Riber hvad der ligger bag initiativet:

Jeg tog initiativ til dette fordi jeg mener, at et Ældretopmøde vil kunne skabe inspiration, ideudvikling og forståelse på tværs, til alle de fantastiske mennesker der har med området at gøre til daglig. Både de ældre selv og deres pårørende, samt ledere og medarbejdere og interesseorganisationerne der knytter sig til området. Rammen/temaet vil kunne ændres fra år til.

Tanker og ideer
Man kan forestille sig at et topmøde vil kunne have mange funktioner, herunder at kunne informere om lokale projekter, ideer og initiativer. Derudover vil det kunne hente viden udefra og på den måde vil topmødet danne en fælles ramme om inspiration som man vil kunne ”tage med hjem” og bruge i sit virke på området.

Det er vigtigt for mig at sige, at intet er besluttet endnu og at det er forvaltningen der udarbejder det egentlige konceptforslag som Social- og Sundhedsudvalget så tager endelig stilling til, slutter Nicolaj Bertel Riber.

Et spændende initiativ som sikkert vil blive vel modtaget og møde stor opbakning.

Cykling uden alder kan være en oplagt samarbejdspartner på et Ældretopmøde i Dragør.
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?