DB 1. senior fik 3 point uden kamp

Fodboldstøvlerne kom ikke på græs i dag i Rødovre men 3. point hev Dragør Boldklubs 1. senior alligevel hjem.

Modstanderen aflyste dagens kamp i Rødovre. Foto: Henrik Rosschou

Af Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

Serie 1 kampen BK Rødovre – DB som skulle have være spillet i dag lørdag d. 21. april blev aflyst, da Rødovre ikke kunne stille hold! Årsagen er DB ubekendt, men 3 gratis point røg ind på DBs konto. Det er ikke noget vi er vant til i turneringen, men skal ikke spekulere mere i det.

Næste hjemmekamp d. 28 april

Vi skal i stedet gøre opmærksom på at DB spiller hjemmekamp, lørdag d. 28. april kl. 13.00 mod Sunred Beach. Mange husker sikkert kampen i efteråret som blev afviklet over to gange. Torden vejr, udsatte den oprindelige kamp, ny kamp blev spillet efter sidste turnerings dato, til sidst vandt DB 5-1, og kunne endelig gå på vinterferie.

Sunred Beach er kommet pænt fra start dette forår, og har kun tabt til Husum, så måske DB ikke skal undervurdere Sunred Beach!

Lodtrækning til 2. runde i DBU Pokalen

Så er der trukket lod til anden runde i DBU Pokal turneringen 2018/19. DB var oversidder i første runde. Lodtrækningen gjorde at DB skal spille, udekamp i Valby Idrætspark, den 2. maj, mod ”Nøddealliancen”! Nøddealliancen spiller i Serie 3 og ligger midt i rækken.

Efter Sunred og Pokalkampen er der udekamp i Serie 1, d. 5. maj kl. 15.00 på Kløvermarken mod CSC, (Christiania Sport Club)

Det var de korte nyheder fra DB 1. senior i denne omgang.

På DB 1. seniors vegne,
Henrik Rosschou, Dragør Boldklub.

Seneste artikler

 

Fik du læst?