DB 1. Senior tilbage på vinder-sporet!

Komfortabel sejr bringer DB 1. Senior tilbage på 3. pladsen i rækken.

Der er ingen tvivl om, at DB er kommet skidt fra start med tre tabte kampe, men de gode takter fra efteråret er tilbage og nu har vi vundet to kampe i træk, og samtidig har  andre resultater i rækken flasket sig, så vi igen ligger på en 3 plads efter en 2-0 sejr lørdag mod Sunred Beach hjemme i Dragør på en fantastisk opvisnings bane.

Dragør Boldklub 1. Senior tilbage på 3. pladsen. Klik på billedet for detaljeret stilling.

Rammerne var sat på Dragør stadion med høj sol, sponsor bander linet op langs banen, Tina Tut og hendes team klar med pølser, Flæskestegs sandwich, kolde øl og vand (trods en konfirmation samtidig) – stærkt gået Tina og team, samt ikke mindst også gl. mands kamp spillet inden. De vandt sørme “også” 4-3, hvor senior Frost viste vejen for den yngre Frost – men mere om det..

Første halvleg var præget af en stille start fra begge, men pludselig er den altid giftige drible kunstner, Frederik Glendorf fri, men vinkel blev for spids i afslutningen. Lige inden havde Ole Jensen, lige hjemkommet fra 5 mdr. i Alperne et skarpt skud på mål. Stor respekt til Ole Jensen efter 5 måneder uden fodbold, at kunne gå direkte ind i start 11’er og spille på det høje niveau – Ole bliver en gevinst efter tabet af Marco Balck til Fremad Amager. Efter ti minutters spil ser Sunred Beachs angriber direkte rødt kort efter en helt unødvendig tackling af målmand Michael Olsen.

DB overtager dernæst spillet og det ene angreb efter det andet, buldrer mod Sunred Beach – Glendorf på overligger, Jakob Holme hovedstød lige over mål, frispark til DB, og flere gode samspil mellem Frost, Glendorf, Carter. Det ender med et godt mål fra Frederik Frost fra en spids vinkel til 1-0. Sunred Beach havde et par muligheder, som den stærkt spillende, comeback’er  Asger Bastrup, redder på stregen. Asger Bastrup har været skadet og ikke spillet i år, men hold da op han gjorde det flot i kampen og er en forstærkning i det defensive.

Anden halvleg starter vi 10 mod 10, da Carter fik gult kort i 45 minut i 1 halvleg, men stoppede ikke trioen Asger, Frost og Ole. Asger spiller den flot igennem til Frost på højre kanten der løber fra sin modstander og sender bolden på tværs og Bum! 2-0 ved Ole Jensen i 1 minut. Alligevel formår Sunred Beach, at komme retur og presser i 10 minutter, men det vil Holme anderledes og efter en flot solo tur forbi 3-4 modspillere, er han uheldig og ramme stolpen. Efter 27 minutters spil har vi endnu et velspillet hurtigt angreb, hvor Frost scorer igen, men dommer dømmer offside – Dommer bestemmer, sådan er det!!! Dragør foretager sine udskiftninger og ruller en sikker 2-0 i hus.

Næste kamp ude er 5/5-18 kl. 15.00 mod CSC. En MEGET vigtig kamp på Kløvermarken. Kamp information her

Kommende kamp program for Dragør DB 1. Senior.

Stor tak til klubbens Sponsorer – vi ser frem til næste hjemmekamp med en fyldt sponsor lounge og sidelinje.

Seneste artikler

 

Fik du læst?