Sponsornetværket i Dragør Boldklub har vokseværk

Dragør Boldklub har stor succes med sit erhvervs- og sponsornetværk som stortrives og nærmer sig 40 virksomheder som har meldt sig ind i det dynamiske erhvervsnetværk omkring boldklubben.

En glad sponsoransvarlig i Dragør Boldklub, Simon Kristensen.

Sponsoransvarlig i Dragør Boldklub, Simon Kristensen er meget glad for den store opbakning klubben har fra både lokale virksomheder men også virksomheder udenfor Dragør. Senest i denne uge kunne klubben sætte kryds ved nye aftaler.

FLORA DANICA BLOMSTER ny sponsor i Dragør Boldklub

Vi er naturligvis glade og stolte over, at en af vore nabovirksomheder viser interesse i Dragør Boldklub. Tilslutningen af Flora Danica Blomster er et fint symbol på den positive retning vi bevæger os i, i bestræbelserne på at skabe et attraktivt samlingspunkt, for de lokale erhvervsdrivende, udtaler Simon Kristensen, Sponsoransvarlig i Dragør Boldklub.

Det er en fornøjelse at kunne være med til at støtte lokalsporten, samt fremme talentudviklingen, kvitterer indehaverne af Flora Danica Blomster, Mikkel og Dorthe Kaae Christiansen i forbindelse med den nye aftale med Dragør Boldklub.

Ugen bød også på en forlængelse med en trofast sponsor i klubben

Bilhuset Elmer har valgt at fortsætte deres engagement i Dragør Boldklub til stor glæde for klubben.

Det er skønt at en af vore trofaste følgere har valgt at fortsætte deres engagement hos os. Bilhuset Elmer har været en loyal sponsor hos os i mange år og vi er derfor naturligvis glade for at samarbejdet fortsætter, udtaler Simon Kristensen.

Som forening i en lille by som Dragør, er det vigtigt for os at kunne give noget tilbage til vores sponsorer, da vi mener at det er grundstenen for et langt og – for begge parter – værdifuldt samarbejde. Vi er derfor glade for, at være med til at udbrede kendskabet til deres brand her i vores lokalsamfund, afslutter Simon Kristensen.

Bilhuset Elmer består i dag af 3 topmoderne bilhuse, fordelt geografisk på Amager, i Helsingør og ét på Bornholm. Virksomheden er autoriseret forhandler og værksted for bilmærkerne Ford, Mazda, Kia, Citroën og Suzuki.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?