DB 1 fik en tur i Nøddeknækkeren

Dragør Boldklub 1. senior spillede torsdag Pokalkamp ude mod Nøddealliancen. Efter en god stime med point på tavlen, kom Dragør imidlertid en tur i nøddeknækkeren i torsdagens kamp, med et nederlag på 3-1.

Pokaleventyret sluttede før det begyndte

af Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

Dragør Boldklub var oversidder i første runde af DBU-pokalturneringen, og mødte i anden runde holdet, Nøddealliancen, fra Serie 3. De fleste fans omkring DBs hold, som var mødt op til kampen, havde nok forventet en sejr. Men. Som det er i rigtige pokalkampe, er intet som man forventer. DB stillede med et ungt hold og et par ”gamle”.

Nøddealliancen gik frisk til bolden fra start og overraskede nok DB de første 10 minutter. Pågående spil højt på DBs bane, gjorde det svært for DB at få gang i spillet. Første afslutning blev sendt afsted udefra, og ramte stolpen. DB havde Mads Glæsner tilbage i målet, og Mads fik rigeligt at se til i kampen.

Nøddealliancen fik tilspillet sig flere hjørnespark i første halvleg. Et af dem efter 16 minutter, som Glæsner redder i to omgange. På det efterfølgende angreb er Frederik Sidal sendt alene afsted og afslutter perfekt, men NA’s målmand redder flot til hjørnespark.

NA kom foran 1-0 efter ca. 20 minutter. Bolden erobres på DBs bane i højre side, der spilles ind i målfeltet og afslutningen sidder i det lange hjørne! 2-0 kom efter ca. 33 minutter, på et langt udspark fra NA’s målmand. Bolden får lov at passerer hele DBs mandskab, og fanges af en enlig NA angriber som resolut sparker bolden kassen. Det var en første halvleg hvor DB egentlig ikke kom rigtigt i gang.

Til anden halvleg satte DBs trænere de erfarne spillere Frederik Frost, Ole Jensen og Frederik Glendorf på banen. Ud gik Oliver Hansen, Tobias Riber og Frederik Sidal. Der gik ca. 4 minutter, så fik Ole Jensen spillet Johnny Rosenquist fri, men der blev dømt offside. NA omsætter frisparket, til et hurtigt kontra angreb, hvor der blev spillet op i venstre side, et indlæg til midten hvor en fri NA spiller header bolden over mål fra én meters afstand!

Så skete der endelig noget i den anden ende. Efter 55 minutter dømmes straffespark til Dragør og Frederik Frost sparker. Men Ak.. lige på målmanden som forhindrer scoring! Det kunne have ændret kampen. NA fortsætter deres offensive spil mod DBs mål og er uheldige med ikke at score yderligere.

Efter ca. 64 minutter er der endelig lidt at glæde sig over. Ole Jensen får reduceret til 2-1, på en assist fra Frederik Frost. Minuttet efter bliver DB reduceret til 10 mand, efter et gult kort til Oliver Hansen! Selvom DB kun er ti mand, forceres spillet mod NA’s mål. Men den sidste chance følger ikke med. Til gengæld gør NA det til 3-1 efter 77 minutter.

DB forsøger til det sidste og to minutter før slutfløjtet bringer Frederik Glendorf DB på 3-2 på et flot spark udefra. I overtiden har Glendorf den gyldne mulighed for at forlænge spilletiden, men frisparket rammer overliggeren og går i spil igen. Nøddealliancen vinder Pokal opgøret og går videre til runde tre.

DB spiller igen i Serie 1, ude mod CSC, en meget vigtig kamp lørdag 5. maj kl. 15.00 på Kløvermarken – Vel mødt