Dragør er nabo til den største sportsbegivenhed nogensinde i Danmark

Fra i dag vil Dragørs nabo ”Royal Arena” i Ørestaden blive transformeret om til en skøjtebane, når den første kamp i Ishockey VM 2018 mellem Rusland og Frankrig skydes i gang kl. 16.15. Senere fredag aften kl. 20.15 spiller Danmark deres første kamp mod Tyskland.

Verdensmesterskabet er et af verdens største sportsevents. Billetsalget har rundet over 300.000 og det betyder rigtig mange penge i kasserne rundt omkring på hoteller, restauranter, barer m.v. og ikke mindst en enorm profilering af Danmark.

1,3 milliarder seere fra 167 lande ser i alt med i løbet af hele turneringen, når VM i ishockey fløjtes i gang.

På baggrund af seertal er det den største sportsbegivenhed i Danmark nogensinde. I værtsbyerne er der travlhed, hvor ishockeyfans fra hele verden gør deres indtog i disse dage. Som nabo til Royal Arena kan Dragør sikkert også nyde godt af en masse ekstra besøgende de kommende to uger og dermed ekstra kroner i forretningernes kasser.

Finalen, begge semifinaler og 30 andre kampe vil blive spillet i Royal Arena, der har plads til 12.500 tilskuere. De øvrige 30 kampe finder sted i Jyske Bank Boxen i Herning. Alle Danmarks gruppe kampe spilles i Jyske Bank Boxen, så skal vi se Danmark i aktion i Ørestaden så skal det være i semifinalen eller endnu bedre i finalen – gerne mod vores svenske hockey-venner.

Ishockey er en hurtig og underholdende sport, der er fed at opleve live, så man virkelig kan mærke intensiteten i arenaen.

Det er første gang nogensinde, at Danmark er vært for A-VM i ishockey. Danmark skal i gruppe B møde Canada, Finland, Tyskland, USA, Norge, Letland og Sydkorea.

De fire bedste hold i gruppen går videre til kvartfinalerne.

Danmark har blandt andre NHL-spillerne Frederik Andersen fra Toronto Maple Leafs og Frans Nielsen fra Detroit Red Wings med i VM-truppen.

Her kan du se det samlede kampprogram for Ishockey VM

Seneste artikler

 

Fik du læst?