DB1 fik en “OFF” dag på hjemmekontoret

Der var lagt op til topbrag på hjemmebane og vigtige oprykningspoint til Dragør 1. senior i onsdagens hjemmekamp mod FC Udfordringen. Men Dragør fik aldrig fundet gearet i dagens kamp som endte med sviende 0–4 på måltavlen efter 90 minutter.

Der var lagt op til topbrag på en perfekt hjemmebane. Men heldet var ikke med Dragørs drenge i onsdagens kamp.

Kampreferat af Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

Sidste lørdag spillede DB en fantastisk kamp, og vandt 3-1 over CSC på Kløvermarken. ”Årets kamp” sagde træner, Thomas Weihrauch, efter den kamp.

Onsdag aften, var FC Udfordringen på besøg i Dragør. Et lille topopgør, mellem nr. 3 og nr. 4. DBs fans som så kampen mod CSC have sat næsen op efter endnu en sejr. DB måtte undvære Frederik Frost og Ole Jensen, to dominerende spillere fra CSC kampen.

Det var ikke fordi DB stillede op med en svækket trup – på papiret, men som en erfaren spiller sagde efter kampen, ”Det var en kollektiv offday, og FCU var bedre”. Rigtigt! DB kom aldrig i gang – FCU ”var på hele banen”, og ville have sejren med hjem. Det fik de!

Kampens første store chance stod DBs anfører Jamie Carter for, efter ca. 5 minutter, men heldet svigtede i det afgørende øjeblik.

Med lidt held i støvlen kunne Jamie Carter have åbnet kampen med en kasse efter 5 minutter, men de sidste millimeter manglede i dagens kamp.

Herefter var det FCU, der blev spildominerende. FCU fik DBs spillere til at løbe meget, og forgæves. Første FCU scoring faldt efter 23 minutter. En fejl midt på banen gav FCU en ”friløber” mod DBs mål. Michael Olsen, DBs målmand, løber ud af sit mål, men bliver ”sat” og målet var åbent for scoring.

FCU kom foran 0-2 efter ca. 35 minutter, på et angreb spillet op i højre side med en afslutning fladt, tæt op af højre stolpe.

Anden halvleg skulle revanchere første. Men, der gik kun to minutter, så løb DB ind i et gult kort (Udvisning 10 min.) En dum start på første halvleg, hvor tingende skulle rettes op. Kun ni minutter efter ser FCU, også gult kort!

DB forsøger at presse spillet op på FCUs bane, og kommer til sporadiske chancer.
Men, det er FC Udfordringen som styrer kampen, scorer til 0-3 og 0-4 og vinder kampen.

Spillere og trænere var enige om at det var en Øv-dag.

Næste kamp er en udekamp, lørdag den 19. maj mod Vigerslev i Valby Idrætspark, kl.13.00.

Næste hjemmekamp er den 26. maj kl. 13.00 mod Husum.

Med venlig hilsen på 1. seniors vegne

Dragør Boldklub
Henrik Rosschou

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?