Nedtælling til det store Pinsestævne

Lørdag står der BankNordik Cup og Pinsestævne på plakaten når 250 fodboldhold, over 2200 spillere og 25 Rugbyhold indtager banerne i Dragør Boldklub.

Det forventes at besøgstallet når op i mod 7-8000 og det betyder at begivenheden er blandt de største events overhovedet i Dragør.

Alle boldklubbens 22 baner kommer i sving på samme tid, når det går allerhøjst. Udover spillet vil der være masser af aktiviteter for både børn og voksne under stævnet.

Pinsestævnet i Dragør afvikles for 7. gang og der spilles fra kl. 9 til kl. 18 både lørdag og søndag. Der uddeles medaljer til alle og Holdpokaler til nr. 1 og 2 f.o.m. U11.

Er du ikke selv deltager så kom forbi Dragør Boldklub på Halvejen i weekenden til et par fornøjelig og festlige dage i sportens tegn. Der er skydedug, pannabane, hoppeborg, biludstilling, salg of sportstøj og ikke mindst lækkerier fra grillen.

Stævneleder Casper Kvist med et budskab i forhold til trafikken:

“For at undgå kaos på parkeringsområderne opfordres alle lokale borgere til enten at tage cyklen eller sætte børnene af ved Kirkevej, når de ankommer til stævnet. Det vil lette presset og også være meget lettere end at holde i kø på Halvejen” skriver Casper Kvist til DragørNyheder.dk

Vel mødt lørdag d. 19. og søndag d. 20. maj til Pinsestævne i Dragør Boldklub.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?