BankNordik Cup 2018 blev en stor succes

Vejrguderne var for første gang i flere år med da Dragørs store pinsestævne blev afviklet lørdag og søndag. Det skønne vejr skabte en fantastisk ramme om det store fodbold- og rugbystævne på Dragør Boldklubs skønne anlæg. 260 hold endte med at deltage. De 20 var rugby-, de 240 fodboldhold.

Sol, sommer og sport. Vejrguderne var med i årets Cup. Stævnefoto

Fornemmelsen var, at der blev slået tilskuerrekord. Specielt søndag var der sort af mennesker, og der var rygende travlt ved madboderne og hos de virksomheder, der havde aktiviteter med på pladsen.

Amager Sport havde en stor bod med sportstøj. Mon ikke der er røget et par nye fodboldstøvler ned i posen i weekenden. Foto: DragørNyheder.dk

Mere end 500 kampe blev spillet, hvilket betød, at der var gang i 25 baner på samme tid, når bølgerne gik højst. 8000 mennesker på anlægget skabte liv, og der var utrolig god stemning.

Der blev gået til makronerne på alle baner. I alt var 25 baner i spil på samme tid når bølgerne gik højest. Foto: DragørNyheder.dk

”Hovedsponsoren, lokale BankNordik, var en super partner at have med. De havde engagerede folk ved deres telt, og de skabte liv med deres “skydekonkurrence” og tegnekonkurrence. Filialchef, Tom Dibbern, har lagt enorme kræfter i at skabe et aktivt partnerskab. Stor ros for det. Vores venner fra Amar Sport bød igen i år ind med et stort udvalg af sportstøj – de skaber altid god stemning” siger Stævneleder Casper Kvist.

BankNordik stod bl.a. for skydekonkurrencen ved stævnets “legeafdeling”. Stævnefoto

De mange frivillige løftede mange forskellige opgaver. Specielt kernen omkring stævnet har igen i år løftet en enorm frivillig opgave, som er med til at sætte Dragør på landkortet.

Årets hjælperpris

Årets hjælperpris gik til stævnekasserer, Mads Lustrup, som gennem mange år har holdt styr på finanserne, stået for at koordinere hoppeborge og taget dommertjans. En ung hjælper fortjener anerkendelse ud over det sædvanlige.

En stolt modtager af årets hjælperpris.

”Sarah Preisler, 16 år, har over flere år hjulpet i stævneteltet, og hendes ansvarsområder er vokset år efter år. Hun går til alle opgaver med krum hals, og hun løser dem med et stort smil og til 100 % tilfredsstillelse. Sarah er et billede på, at glæden ved at give er enormt stor, og hvis der findes mange flere af hendes karakter, så består frivillighedskulturen. Et eksempel til efterfølgelse”, udtaler Casper Kvist

Der var præmier og medaljer til alle deltagere på årets Pinsestævne. Foto: DragørNyheder.dk

”Dragør Boldklub siger tak til alle de frivillige, spillerne, tilskuerne, partnere og ikke mindst alle sponsorer for et fantastisk samarbejde, som vi håber kan fortsætte de kommende år”, afslutter Casper Kvist.

Stævneleder Casper Kvist

Seneste artikler

 

Fik du læst?