Guldfest for Marc Dal Hende

Marc Dal Hende blev dagens mand i skysovs på heden i Jylland da han sikrede FC Midtjylland det danske mesterskab med kampens enlige mål mod AC Horsens.

Marc Dal Hende blev Matchvinder og hev guldet hjem til FC Midtjylland.

Der var lagt op til det helt store brag i Superligaen mandag, da sidste spillerunde blev afviklet og guldet skulle placeres – enten på vestegnen eller på heden. Det blev den gamle Dragør dreng der sænkede AC Horsens og slukkede drømmene på vestegnen med sin scoring til 1-0 som gjorde ham til både matchvinder og indehaver af guldet med FC Midtjylland.

Marc Dal Hende er født i Dragør i 1990 og spillede i sine ungdoms år i Dragør inden turen gik videre til Kastrup, B93 og KB/FCK II. Som senior spiller startede karrieren i 2009 med en 18 måneders kontrakt med Viborg FF efterfulgt af et enkelt år i AB inden Dal Hende kunne sætte sin autograf på en tre-årig kontrakt med den ny-oprykkede Superligaklub FC Vestsjælland.

i 2015 skiftede Dal Hende til SønderjyskE på toårig kontrakt. I januar 2017 skiftede Marc Dal Hende til sin nuværende klub FC Midtjylland. Et skifte som ledelsen I den midtjyske klub og Marc Dal hende sikkert glæder sig over med aftenens guldpræstation.

STORT TILLYKKE TIL MARC DAL HENDE MED GULDET!

 

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?