Salat med vandmelon

En lækker frisk salat til sommerens grill er et must. Sommerens tilbehør taler til lette salater frem for tunge rodfrugter og kål.

Prøv at lave en frisk sommersalat med vandmelon og feta. Det er nemt og helt perfekt til grillet kød, eller som en selvstændig frokostret. Salaten er proteinrig og mætter godt.

Du kan f.eks. grille en svinemørbrad med timian og servere sammen med salaten.

Vandmelon smager ikke bare helt vildt godt, den gør også underværker for din krop. Vandmelon indeholder beta-caroten, som er rigtig godt for huden, og så indeholder vandmelon også c-vitamin og lykopen, som er med til at styrke dit immunforsvar og kan hjælpe med til at holde forkølelse for døren. Der er næsten ingen kalorier i vandmelon og 0% fedt. Det betyder, at du bare kan spise løs uden, at det påvirker vægten.

Klik på billedet for at få opskriften på sommersalat med vandmelon og feta.

Ydermere har vandmelon et højt væskeindhold, og kan derfor være et godt supplement til dig, der har svært ved at drikke vand i de “rigtige” mængder.

Sommersalat med svinemørbrad.

Du er meget velkommen til at følge min facebookside, hvor jeg flere gange om ugen kommer med ideer og inspiration til sund mad med fokus på den gode smag.

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dethandlermestommad.dk

 

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?