TOPBRAG i Dragør Boldklub i dag

Endnu engang har ligabold.dk og BET25 udnævnt en Dragør kamp som ugens Seriebrag. I dag møder Dragørs 1. senior rækkens nummer 1. Husum BK og der er dermed lagt op til en topkamp på grønsværen i Dragør Boldklub.

Ligabold.dk og BET25 vil i forbindelse med kampen sørge for konkurrencer og præmier på stadion så der er god grund til at lægge vejen forbi Dragør Boldklub kl. 13.00 i dag og heppe med på de lokale gule trøjer.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »