Jubilarer hædret i Dragør Boldklub

Lørdag var der hele to jubilarer fra Dragør Boldklub 1. senior, som skulle hyldes forud for dagens kamp mod Husum BK. To meget markante spillere som begge har været vigtige brikker på holdet. Simon B. Kristensen overrakte på vegne af Dragør BK, traditionen tro, en flot buket blomster og et solidt håndtryk til begge Jubilarer.

Jamie Carter – 250 kampe

Jamie Carter fik debut på DB 1. senior den 1. maj 2004, I en kampe mod Rødovre, som DB tabte 5-1. Jamie scorede sit første mål for DB i en kamp mod Hvidovre den 28. juli 2004 i en kamp som DB tabte 5-1. Jamie havde en langsom start som målscorer men siden hen er det i alt blevet til 250 kampe og indtil videre 99 mål i Dragørs trøje.

Jamie Carter (tv) sammen med Simon B. Kristensen, Dragør Boldklub. Foto: DragørNyheder.dk

Frederik Glendorf – 100 kampe

Frederik Glendorf fik debut som ganske ung den 19. September 2012 mod IF Føroyar. En kamp som DB vandt 2-0. Glendorf skule bruge 15 kampe før første scoring faldt, mod Jægersborg, den 15. juni 2013. En kamp som endte 2-2. I øvrigt en kamp hvor DB reddede endnu en sæson I københavnsserien. Siden har Fredrik Glendorf drevet gæk med mange modstandere, og selv om der står tre mand omkring ham, spiller Glendorf uden om dem alligevel. Et stort aktiv for DB.

Frederik Glendorf (tv) sammen med Simon B. Kristensen, Dragør Boldklub. Foto: DragørNyheder.dk
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?