Dragør spillere til DBU’s U14 samling og én til Brøndby

Dragør Boldklub er kendt for sit arbejde med talentudvikling og det bærer endnu engang frugt for nogle af de unge spillere fra klubben. Et par spillere skal til DBU´s talentsamling og en enkelt skifter Dragør trøjen ud med Brøndby trøjen.

Tobias Oppermann er udtaget til DBU’s U14 talent samling og Victor Dyhl og Mads Lund har fået boblerpladserne som er U14 samlingens “bænk”.

Fra venstre: Tobias Opperman, Betram Kvist, Victor Dyhl og Mads Lund

DBU’s U14 talent samling er forløberen for det der skal blive Danmarks kommende U15/U16 landshold. Der er udtaget 192 spillere på landsplan, hvoraf de 13 oprindeligt er fra Amager klubber. (5 af dem spiller i FCK, 8 spiller stadig på Amager)

Bertram Kvist skifter Dragørs gule trøje ud med Brøndbys

Bertram Kvist skal fra sommerferien trække Brøndby IF trøjen over hovedet. Bertram har fået chancen for at spille for Brøndbys 2005 årgang. Det bliver spændende at følge Bertram i hans bestræbelser for endelig at hente guldet til Brøndby, udtaler Dragør Boldklub.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?