DB fik problemer i varmen mod CBS Sport

Dragørs 1. senior stod tidligt op i dag til hvad der burde være 3 sikre point til tavlen. Men et forvandlet CBS hold gjorde dagen på grønsværen ekstra varm for Dragørs mandskab som måtte køre hjem med et 2-0 nederlag.

Kampreferat af Henrik Rosschou

CBS Sport (Copenhagen Business School sportsafdeling) et hold som i efteråret havde det meget svært og fik knapt nok point. Men over vinteren er de forvandlet til et nyt hold som har scoret mange point, og vandt altså søndagens kamp over DB 2-0.

DB startede kampen med tryk på CBS-målet og skabte adskillige målchancer, men det blev en dag hvor bolden ikke ville ind i modstanderens mål!

Efter ti minutters spil havde CBS stort set ikke været på DB´s bane. I kun 2. spil minut sendte DBs anfører Jamie Carter bolden på stolpen, men i netmasken kom den ikke. Lukas Søgaard havde også et godt bud på scoring, men CBS målmand parerer til indkast. Alle på sidelinjen (DB’erne) så den sejr hjemme.

Efter 13.minutters spil kom CBS foran, lidt ”urimeligt” – hvis det udtryk eksisterer i fodbold. DB havde sit spil fokuseret på angreb, men CBS ”snød” DB og fik, som en tilskuer sagde, ”et kludder mål”.

DB bevarede det offensive spil og flere chancer blev skabt, men enten stod CBS målstolperne i vejen eller også strøg bolden forbi.
Efter en halvtimes spil er Kristoffer ”K” Enoch i løb med bold frem ad banen. ”K” modtog bolden fra Asger Badstrup, spiller sig i position til afslutning, men tackles i skud øjeblikket. Retur bolden fangede Frederik Frost, som afsluttede, men tackles, også, ulovligt, men ikke gult kort til CBS. Frisparket, som blev dømt, tog CBS målmanden sig af.

To minutter før pausen fældes ”K” og får frisparket, men ikke gult kort, selv om det kunne være givet. Frisparket, tog ”K” selv, men igen var CBS målmand ude i det lange hjørne og redder til hjørnespark. Kort før pausen reduceres CBS, efter endnu et frispark på ”K”, men DB når ikke at udnytte overtalsfordelen i første halvleg. CBS scorede til gengæld, i overtiden til 2-0 direkte på frispark. Flot sat op i venstre hjørne uden for Mads Glæsners rækkevidde.

Pausen blev brugt til at genstarte holdet og en 2-0 føring er ikke svær at hente, men det kræver offensiv. DB´s spillere løb meget for hinanden, men i den varme kampen blev spillet i, var det en hård opgave for begge hold.

Fem minutter inde i 2. halvleg er DB´s hurtige Frederik Frost på spil i CBS målfelt. Ole Jensen spiller Frost ind i feltet, men to CBS-spillere ”står i vejen”, Frost løber imellem dem og målmanden. CBS-målmanden kommer hurtigt ned, tackler Frost, men bolden var vist imellem og ikke straffespark.

Kort efter kommer det mål, DB jagtede…
CBS spiller forsigtigt fra eget målfelt op i højre side, men energiske ”K” tackler bolden fra CBS boldføren og kommer ned til baglinjen og spiller ind på midten, hvor Ole Jensen afslutter og scorer! Desværre havde ”K” bragt sig selv i en offside placering, og dommeren annullere målet!

DB satte Jonathan Bligaard ind efter 55 minutter, som erstattede Lukas Søgaard. Ti minutter senere kom Chr. Lundorf og Frederik Riber på banen i stedet for Ole Jensen og Jacob Holmegaard. DB fortsatte presset på CBS, og kort før indskiftningen, havde Jamie Carter en afslutning, som stryger tæt over CBS overligger. Kort efter var det Mikkel Mersers tur til en afslutning, som ramte overliggeren, og ud til målspark. Det var ikke målchancer DB manglede!

CBS var stadig med i kampen, og efter ca. 66 minutter kom de helt tæt på DB´s mål. Mads Glæsner måtte ned med en fodparade, og forsvaret fik sparket bolden langt væk.

DB forsøgte men målchancerne blev ikke omsat efter fortjeneste. Selvom CBS igen blev reduceret til ti mand, var det ikke nok til at DB fik den scoring der kunne vende kampen.

CBS fik en, for dem god sejr mens DB blev sat lidt af i toppen.

Næste kamp er lørdag den 9. juni kl. 13, på hjemmebane. Den afbrudte Husum kamp spilles hos DB torsdag den 14. juni kl. 19.00

På Dragør Boldklub 1. seniors vegne,
Henrik Rosschou

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?