Stor dag for Emil Stenlund: hev DM hjem til Dragør

Dansedrengen Emil Stenlund fra Cphdans, hev i dag danmarksmesterskabstitlen hjem til Dragør. Ikke nok med titel, pokal og medalje så sikrede Emil sig også den højeste score og en kvalifikation til Europamesterskaberne i Hip Hop, der afholdes i Bremerhaven den 30. juni.

Emil Stenlund har lige hevet pokal, medalje og titel hjem. Privatfoto

Emil Stenlund dansede sig ind i danskernes stuer tidligere på året i TV2´s udsendelse Danmark har Talent, hvor han nåede hele vejen til finalen.

Fra DM til Live i Dragør

Søndagens danmarksmesterskabstitel til Emil, blev fulgt op af liveoptræden i Dragør, i forbindelse med Børnenes dag og Marked hos Møller Jensen MENY på Krudttårnsvej.

Frisk lige fra DM til Dragør og Møller Jensen. Foto: DragørNyheder.dk

Emil kom direkte fra danmarksmesterskaberne i Køge og leverede en super danseperformance til stor glæde for de mange børn og forældre som havde lagt vejen forbi Møller Jensens Markedsdage. Efter dansen skrev Emil autografer til de mange danseglade tilskuere.

Super performance som vi kender Emil. Foto: DragørNyheder.dk
 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »