Ny badebro ved Fortet begynder at tage form

Den nye badebro som bygges ved Dragør Fort begynder at tage form, men ekstraordinært lang ventetid på materialer forsinker projektet. Den nye badebro forventes færdig i juli.

Den nye badebro tager form, men ekstraordinært lang ventetid på materialer forsinker projektet. Foto: Claus Ehlers

Den nye bro får samme landgang som den gamle badebro, men den bliver ca. dobbelt så stor og bliver med ryglæn som på den gamle, så der bliver plads til solbadning og afslapning.

Der bliver tre nedgangstrapper så der er let adgang til vandet.

For 100 år siden var der også en badebro

Dengang var badebroen for militæret og deres damer. Badebroen var lidt mere beskeden, men da den ikke var offentlig var det uden betydning, når militærets folk skulle en tur i bølgen blå.

Badebroen ved Dragør Fort i 1918.
 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?