Blodtud og brækket kraveben i lørdagskampen

En blodtud, to annullerede mål, et brækket kraveben og 1 mål. Det var hvad Dragørs 1. senior tog med hjem fra Fælledparken lørdag formiddag, efter et 4-1 nederlag til Østerbro IF. En alt i alt skidt dag for DB, som ikke spillede som om de troede på at de kunne forvandle fjerde pladsen til en tredje plads.

Af Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

Hele første halvleg blev spillet i et lavt tempo, fordi varmen var ved at tage livet af alle spillere, men også fordi der ikke var noget at spille for. Jo, DB havde chancen for en tredje plads, men kunne ikke udnytte den mulighed.

Der var ikke spillet mange minutter før Frederik Frost fik sparket en bold direkte i ansigtet, med en blodtud som resultat. Frost fik en kort pause, og erstattet af Bertram Bugge.

DB scorede kampens første mål efter ca. 20 minutter, men dommeren annullerede målet for offside! Emil Frost brød ØIF spillet på midten, Emil fandt Michael Edvold (Miller) på midten, som spillede ud til Mikkel Merser på højre kanten. Merser slog en perfekt lang bold ind foran ØIF målet, hvor DBs anfører Jamie Carter steg til vejrs og headede bolden i mål. Hvordan dommeren kan se at der var offside, ved kun dommeren.

Fem minutter før pausen scorer ØIF til 1-0 på et indlæg fra højre side, til en ØIF spiller som stod på den forkerte offside side. Men denne gang godkendte dommeren målet. Efter målscoringen måtte venstre backen Peter Ursin lade sig udskifte, tappet for kræfter blev han erstattet af Oscar Berggren. I første halvlegs overtid scorede ØIF til 2-0.

ØIF var ikke gået helt på sommerferie endnu, de ville mere. Efter kun et par minutter i anden halvleg er ØIF tæt på, at gøre det til 3-0 men først reddede Mads Glæsner i to omgange, selv om det så lidt famlende ud, og til sidst fik Asger Bastrup ryddet op. Men, ØIF kom alligevel på 3-0 efter ca. 50 minutters spil. En afslutning halv-klares af Mads Glæsner, som tabte bolden for fødderne af en ØIF spiller som udnytter og scorer. Efter målet blev Emil Frost skiftet ud og ind kom i stedet Bertram Bugge. Kort efter skiftede DB Chr. Lundorf ind og ud gik Nicolaj Strandby.

Bugge, Strandby og Berggren i aktion i dagens “uheldige” kamp. Foto: Henrik Rosschou

Efter ca. 60 minutters spil opstod en situation hvor dommerens overblik måske svigtede. Frederik Frost starter selv angrebet, spillede ud til Mikkel Merser på højre kanten. Merser´s flade indlæg gik via Ole Jensen, som dirigerede bolden ind i mål i ”det lange hjørne”. Enten rammer bolden målstolpen og springer op så ØIF målmanden kan vifte bolden væk. Eller den anden mulighed, som er mere sandsynlig, bolden rammer det hjul som sidder lige bagved målstolpen (og bag mållinjen), springer op så ØIFs målmand med en refleks slår bolden væk. Du kan se situationen på video på Facebook siden DragørNyheder

DBs hurtige Frederik Frost var kampens mest uheldige helt. Først en blodtud og ca. fem minutter før tid måtte Frost udgå med hvad der tilsyneladende var et brækket kraveben. Frost førte selv bolden frem, op ad midten og lige før ØIF målfeltet tackles Frost rent på bolden slår en kolbøtte og lander forkert. Dommeren var her i gavehumør og gav frispark til DB. Det var DBs træner ikke tilfreds med. Hellere en fair dømt kamp end et kompensations-frispark.

Kristoffer “K” Enoch i nærkamp. Foto: Henrik Rosschou

DB kom på måltavlen i de ”døende” minutter. Kristoffer “K” Enoch blev nedlagt få meter foran ØIF målfeltet med et frispark og gult kort til ØIF, som resultat. DB’s frisparksekspert, Michael Edvold ”Miller” Sørensen, lod ikke chancen gå fra sig. Millers sparketeknik satte bolden op i højre målhjørne uden chance for ØIFs keeper.

Kampen sluttede med 4-1 til Østerbro IF. DB´s spiller var måske ikke helt oppe i gear, men det skal de på torsdag når vinderen af Serie 1 og oprykker Husum BK kommer forbi DB til hjemmekamp, torsdag den 14. juni kl. 19.00.

Sidste sæsonkamp er den 23. juni kl. 15.00 mod Nørrebro United på DB´s hjemmebane

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?