Ældretopmøde i Dragør en realitet

Et Ældretopmøde ser nu dagens lys i Dragør. Det besluttede Social- og Sundhedsudvalget på deres seneste møde den 28. maj. Bag initiativet står Nicolaj Bertel Riber (S), som ligeledes er medlem af udvalget.

Tilbage i april stillede Nicolaj Bertel Riber forslaget, som med udgangspunkt i et egentligt konceptforslag skulle til endelig godkendelse på udvalgsmødet i maj – og godkendt blev det, og dermed er Ældretopmødet i Dragør nu en realitet.

Om temaet og den videre proces for Ældretopmødet 2018 fortæller Nicolaj Bertel Riber til DragørNyheder.dk:

Nicolaj Bertel Riber (S)

– Temaet for mødet er “fremtidens ældreliv”, hvilket må siges at være højaktuelt. Vi bliver flere og flere ældre, især i Dragør Kommune, derfor er er det både interessant og nødvendigt at vi får sat fremtidens ældreliv på dagsordenen.

På mødet vil der komme en faglig oplægsholder og der vil være en markedsplads med forskellige stande som f.eks. velfærdsteknologi og prøvesmagning af mad fra Enggårdens køkken. Ligesom det også vil være helt oplagt at Knoglestærk fra Aktivitetshuset, som lige har været på KL’s Social og Sundhedspolitiske Forum i Aalborg, også deltager.

Ældretopmødet kommer desuden til, at være en del af rammen af borgerinddragelsen i forbindelse med udviklingen af Dragørs nye Ældrepolitik, som skal politisk behandles i foråret 2019.

Personligt er jeg rigtig glad for, at vi nu får et Ældretopmøde i Dragør Kommune. Det er vigtigt med rammer, hvor man møder hinanden på tværs af både brugere, pårørende og medarbejdere. Sådan en ramme skal Ældretopmødet være, et inspirerende og idégenererende møde hvor man i fællesskab bliver klogere.

Jeg er glad for, at vi er kommet så hurtigt igang som vi er, og at det er et enigt Social- og Sundhedsudvalg der står bag, slutter Nicolaj Bertel Riber.

Ældretopmødet vil blive afholdt i november i Wiedergårdens Aktivitetshus.

Seneste artikler

 

Fik du læst?