Dragør 1. senior i tæt opgør mod Husum

DBU havde valgt at ”omkampen”, af den tordenvejrs afbrudte kamp mod Husum skulle spilles torsdag aften den 14. juni. Samtidig med at VM i fodbold lagde ud med åbningskampen, Rusland – Saudi Arabien. Ingen sammenligninger, i øvrigt.

Da DB og Husum spillede den oprindelige programsatte kamp, kunne Husum med en sejr over DB vinde serie 1 kampen, og dermed fejre oprykningen. Det fik Husum ikke lov til den dag. De gjorde de til gengæld i den efterfølgende kamp mod Nørrebro United, som endte 1-1, og dermed sikrede oprykningen.

Dragør – Husum 2-2

Af Henrik Rosschou, Dragør Boldklub

Torsdagens kamp bar præg af, at ”der ikke var noget at spille for”. Husum er rykket op, Dragør kan ikke nå noget fremadrettet. Chancen for at være med i oprykningen blev sat over styr i de to nederlag til CBS Sport og Østerbro IF.

Om Husum stillede med et ”B-Hold”, er ikke til at vurdere, men den gejst og fanden-i-voldskhed, Husum lagde ud med i den første kamp skulle man se længe efter. I stedet var det DB, som tog taktstokken, og tog allerede efter tre minutters spil føringen 1-0.

Mikkel Merser, en af DB bedste spillere i kampen, spillede Frederik Glendorf til afslutning. Husums målmand parerer, og Kristoffer ”K” Enoch fulgte godt op, og scorede til 1-0.

Ca. 10 minutter efter havde ”K” en “næsten direktør”, men fri foran mål sparkes bolden over mål! De første 20 minutter sad DB på. Husum kom derefter tættere på Mads Glæsner i DB´s mål. DB´s unge målmand spillede en flot kamp, med flere flotte redninger, og var grunden til at Husum ikke vandt kampen.

DB´s anfører Jamie Carter måtte desværre udgå efter 38 minutter med en skade. Carter blev erstattet af Emil Frost, som kom ind til sin kun 7. kamp for DB´s 1. senior. Emil Frost kom straks i fokus og scorede til 2-0 kort efter han kom på banen! Ganske enkelt, spillet fri foran Husums mål, en flad inderside som placerer bolden til venstre for Husums målmand.

Efter kun fire minutter i anden halvleg blev Frederik Glendorf skiftet ud og erstattet af Johnni Rosenquist. Husum ville mere i starten af anden halvleg. Det blev 2-1 efter 53 minutter. Et klassisk spil, ned til baglinjen, aflevering ind foran mål, hvor en eller to Husum spillere lå klar til affyring – og mål blev det til. Udligningen til 2-2 kom kort efter, på et identisk Husum angreb. Samme opskrift og bang 2-2!.

Udligningen gav lidt mere tænding, DB ville ikke tabe kampen. Efter ca. 61 minutter blev Johnni Rosenquist sendt afsted, og kom til en afslutnings position. Johnni valgte at spille bolden videre til ”K” som kom på venstre siden, men ”K” tackles af en udfarende målmand…

Den ellers gode og myndige dommer, ”lammer” DB med et gult kort til Peter Ursin. En lidt uforklarlig situation, hvor Ursin var involveret i en ”frisparks” situation som ikke dømmes. Spillet kører videre, men Husums ”bænk” protesterer højlydt og efter et spilstop, viser dommeren Ursin ud i ti minutter. DB overlever med 10 mand, og kampen ender med et uafgjort resultat på 2-2.

Sidste sæsonkamp er den 23.juni kl. 15.00 mod Nørrebro United på DB´s hjemmebane. Kom forbi og giv et klap på skulderen til DB 1. senior.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?