Idræt: Skolemesterskabet for Dragørs 7. og 8. klasser

Onsdag dystede Dragørs 7. og 8. klasser på skolernes idrætsdag. Dragør Ungdomsskole og Amager Orienteringsklub (AMOK) stod bag arrangementet hvor der både var pointløb og stafetløb for de 353 deltagere fra skolerne i Dragør.

Foto: DragørNyheder.dk

Vejret smilede endnu engang over Dragør og gav perfekte forhold til arrangementet som fandt sted ved Havnens Hus. Mens de sidste deltagere var på vej i mål og der blev talt point op sommerhyggede de unge deltagere på græsset.

Foto: DragørNyheder.dk

Borgmester Eik Dahl Bidstrup overrakte medaljer og pokaler til vinderne sammen med Christoffer Søe fra Dragør Ungdomsskole. Se resultaterne længere nede i artiklen.

Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk
Foto: DragørNyheder.dk

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »