Læserbrev: Grundskyldsstigning eller ikke

Læserbrev: Spørgsmål som vedr. borgmesterens artikel den 15. juni om grundskylds-stigning i Dragør.

Vi har modtaget:

Jeg synes DragørNyheder.dk er en udmærket netavis og læser altid afsnittet: Nyt fra kommunen for at få et overblik over væsentlige kommunale nyheder.

Da jeg læste artiklen fra 15. juni om indefrysning af grundskyld her i Dragør, hvor borgmesteren udtaler at grundet rettidig omhu slipper Dragør kommunes boligejere for indefrysning af penge, som det er tilfældet i andre kommuner. Det undrede mig noget, da jeg i maj havde modtaget en meddelelse fra kommunen vedrørende “lån til betaling af stigning i grundskyld”.

Andre personer, som jeg talte med, kunne heller ikke rigtig forstå det. Var der muligvis sket en fejl? En borger forespurgte på rådhuset og fik beskeden, at det var korrekt som meddelt i brevet, at der var indefrosset lån til stigning i grundskyld her i Dragør i lighed med andre kommuner. Men det passer jo ikke med borgmesterens udtalelser i artiklen.

Det ville være rimeligt med en berigtigelse eller benægtelse af artiklen, som stadig findes under “Nyheder fra kommunen” eller er det i virkeligheden fake news?

Med venlig hilsen
Anne Grethe Engell

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?