Fodbold: Eliteprojektet A27 kan løbe med guldet i dag!

Eliteprojektet A27, har efter en særdeles flot sæson spillet sig til muligheden om at kunne kalde sig vindere af U15 Øst/1, som er det næsthøjeste muligt for årgangen på landsplan.

Dette står klart efter at holdets nærmeste konkurrenter hhv. B93 og HB Køge, begge tabte deres seneste kampe. Hvilket betyder at A27 ligger på førstepladsen med 18 point inden de går ind i sidste spillerunde i weekenden. Hvor nærmeste forfølgere er på 16 point.

A27 – U15 truppen

Der er derfor lagt op til en mulig guldfest i dag i Dragør Boldklub med overrækkelse af medaljer og pokal hvor holdet tager imod HB Køge. Kampen spilles kl. 13.30 på Dragør Boldklubs opvisningsbane på Halvejen.

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?