DB 1. senior snuppede sæsonens sidste skalp

Så kom dagen hvor sidste turneringskamp i Serie 1 blev afviklet. DB tog imod Nørrebro United, som med en sejr, havde en mikro-chance for at overleve i Serie 1. Det blev dog en tur ned ad, og en sæson i Serie 2.

Kampreferat af Henrik Rosschou

DB – Nørrebro United 4 – 2
Kampen startede i et adstadigt tempo, DB var mest på bolden det første kvarter. Men de få gange Nørrebro kom tæt på DBs mål, så man i glimt, hvor farlige de kan være.
Vi skulle hen til det 15. minut før DB fik den første rigtige store målchance. Ole Jensen blev spillet ned til baglinjen, og fik sendt bolden ind foran mål. Lucas Søgaard fik afslutningschancen, men Nørrebros målmand redder flot. Han havde i øvrigt flere fine redninger i kampen.

DBs første scoring faldt efter 27 minutter, scoret på straffespark af Michael ”Miller” Edvold Sørensen. ”Miller” spillede sin sidste kamp for DB1, mod Nørrebro. 82 kampe, og 10 mål blev det til. Millers force var dødboldsituationer, og har scoret to mål direkte på hjørnespark i tidligere kampe. Tak for de mange gode kampe!

Efter DBs scoring var, Nørrebro hurtige til at svare igen og kom tæt på en scoring, men afslutningen gik forbi mål. Nørrebro fik endnu en mulighed minuttet efter. Igen fik Nørrebro spillet sig ind i DBs målfelt og her var de farlige. Denne gang hev Mads Glæsner en flot redning op af lommen.

DB svarede hurtigt igen på Nørrebros angreb, Asger Badstrup headede et indlæg flot direkte i mål efter 35 minutters spilletid. To minutter senere, havde Kristoffer ”K” Enoch en kæmpe chance for at gøre det til 3-0, men stolpen stod i vejen!

DB gik til pause med en 2-0 føring, og resten af kampen lignede noget der skulle overstås. Det havde Nørrebro ikke tænkt på. Nørrebro ville have point med hjem, og kom ud til anden halvleg, med pres på DB’s mål. Der var kun spillet ni minutter af anden halvleg da Nørrebro reducerede til 2-1.

Nørrebro ville lidt mere, og efter 65 minutters spil, udligner de til 2-2. ”Ekspert” kommentarerne på ”stadion” var, ”den kamp kan DB meget nemt tabe”.

DB startede kampen med anfører og angriber Jamie Carter samt en anden ”gammel-mål ræv”, Johnni Rosenquist, på bænken. Begge d´herrer kom på banen i anden halvleg, dog uden at score. Men måske det var det, der satte gang i DB igen.

Kampens mest spektakulære mål kom efter ca. 63 minutter. ”K” kommer fri i venstre side og spiller Johnni Rosenquist som sender bolden ind foran mål. ”K” er fulgt med ind foran mål men får ikke afsluttet rigtig. Jonathan Bligaard hjælper til foran mål, men får heller ikke ram på bolden. Tre Nørrebro forsvarer kæmper fortvivlet for at sparke væk, men bolden bliver inde i det lille målfelt. Til sidst får ”K” igen muligheden for at score og hans ”lange tå” prikker bolden ind på Nørrebros målmand, som med venstre fod vipper bolden op i hovedet på sin forsvarsspiller, som uheldigvis header bolden i mål.
Ja, beklager ”K”, men ”VAR-systemet” var også tilstede i Dragør! ?

DB afslutter kampens scoringer kun to minutter efter 3-2 målet. ”Miller” sparker et hjørnespark fra højre side, og igen kommer Asger Bastrup højst og scorer til slutresultat 4-2.

En god og fin sejr at slutte sæsonen af med, om end, det var unødvendigt at lade Nørrebro United scorer to gange. DB lander på en fjerde plads med 46 point. Husum vinder rækken, og rykker op i KBH-Serien. Det samme gør PI Fodbold.

Årets spiller og bedste ny ung spiller kåret

Efter kampen blev årets spiller udnævnt og valget faldt på Kristoffer ”K” Enoch. Denne sæson spillede ”K” 22 kampe, og scorede 15 mål. ”K” har spillet 72 kampe, og scoret 35 mål i alt for DB.

“K” Kristoffer Enoch, årets spiller 2017/2018

Bedste ny ung spiller blev der også valgt. Valget faldt på målmand Mads Glæsner. DBs træner Martin Enggaard, mente at Glæsner var Serie 1’s bedste målmand! Glæsner fik debut 19. august 2017 og har spillet 20 kampe for DB1.

Mads Glæsner, årets målmand 2017/2018

Topscorer-værdigheden på dette års hold deles mellem Kristoffer Enoch og Frederik Frost med 15 mål hver.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?