Forførende salat med jordbær

En af mine sommerfavoritter er helt klart de danske jordbær, der både har sødme og let syrlighed. Jordbær forbindes ofte med kager og desserter, men de gør sig også fortrinligt i det salte køkken. 

Prøv f.eks. at servere en forførende salat med jordbær i perfekt forening med avocado, friskkværnet peber og balsamicoeddike, som tilbehør til stegt eller grillet kød. Det er et sikkert sommerhit.

Tryk på billedet for at få opskriften på forførende jordbærsalat

Salaten passer godt til en lækker hakkebøf, der enten er grillet eller stegt på panden. Jordbærsalaten smager også dejlig som tilbehør til en culottesteg. Eller hvad med at servere den lette og friske salat til et stykke stegt laks? Om sommeren søger vi ofte lidt lettere og knap så tunge retter, og her er en lækkert salater med sæsonens råvarer ideel.

Som en ekstra lækker detalje kan du drysse en håndfuld ristede pinjekerner udover salaten.

Jordbærsæsonen varer ikke længe endnu, så skal du nå at lave den friske salat med danske jordbær, vil jeg anbefale, at du laver den i løbet af ugen (eller måske næste uge).

Du er velkommen til at kigge forbi min madblog på www.dethandlermestommad.dk, hvor du finder mange andre indbydende salater.

Du ønskes en rigtig god uge med masser af madglæde.

Mette Forman
Madblogger
www.dethandlermestommad.dk

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?