Dragørs nye badebro skaber både glæde og bekymring

Den nye badebro ved Fortet er netop åbnet for sommerens badegæster. Men allerede nu er der bekymring pga. de stejle trapper når man skal en tur i vandet.

Udspring er ikke tilladt fra den nye badebro. Således er man nødsaget til at benytte én af de tre trapper ned i vandet. Foto: DragørNyheder.dk

På Facebook kunne man i går læse et indlæg fra en bekymret bruger som på nærmeste hold oplevede problemet med de stejle trapper:

Bare rolig: ny løsning er på vej

DragørNyheder.dk var en tur forbi den nye badebro og kunne ved selvsyn konstatere at den flotte nye badebro er monteret med tre ganske stejle metaltrapper – trapper som vel nærmere går under betegnelsen lejdere.

Trapperne på den nye badebro har fået en forholdsvis stejl hældning. Foto: DragørNyheder.dk

En samtale med Kommunens medarbejdere på stedet kunne løfte sløret for, at man er opmærksom på problemet og vil igangsætte en dialog med entreprenøren om en ny trappeløsning. Det kan være et spørgsmål om kroner og ører og hvem som skal betale, men ifølge Kommunen vil man iværksætte en ny og bedre løsning.

I forhold til den generelle sikkerhed vil man med fordel også kunne se nærmere på et gelænder langs siderne ind og ud fra badebroen. En tur ned på de store kampsten vil næppe bringe nogen glæde.

Indgangen til den nye badebro. Foto: DragørNyheder.dk

Trods udfordringerne med trapperne kunne det dog konstateres, en tidlig fredag formiddag, at der var var sommerglæde på den nye badebro.

Foto: DragørNyheder.dk
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?