Fem dage proppet med fodbold, fællesskab og fantastiske oplevelser!

269 fodboldglade børn har i denne uge deltaget på DBUs populære fodboldskole i Dragør. DBUs Fodboldskole er en fodboldskole for unge arrangeret af Dansk Boldspil-Union. Fodboldskolen afholdes årligt i skolernes sommerferie over hele Danmark. På landsplan deltager over 30.000 drenge og piger i alderen 7-14 år.

Fra højre: Trænerleder Kristina Andersen, Lars Brandt som på 7. år leder DBUs fodboldskole i Dragør, Shimal som er træner med sin unge assistenttræner Magnus. Forrest: Zach “Verbic” i blå trøje med sin fodboldskolekammerat Adrian og nederst fodboldhunden Max. Foto: DragørNyheder.dk

I Dragør står Lars Brandt for 7. år i træk i spidsen for DBUs fodboldskole og han glæder sig over at deltagerantallet er steget fra cirka 130 til nu i år 269 fodboldglade børn som bruger 5 dage i sommerferien på aktiv leg og fællesskab med bolden i centrum.

“Taktikmøde” for de unge fodboldspillere. Foto: DragørNyheder.dk

Med sig til at styre begivenhederne har Lars Brandt 35 frivillige trænere og assistenter – “og hunden Max”, indskyder Lars med et smil . I alt er der 3 pigehold og 14 drengehold hvoraf de yngste er fra årgang 2011 og de ældste fra 2003 som alle har brugt ugen på at dygtiggøre sig, lære nye ting og ikke mindst lege og hygge i et fantastisk fællesskab.

DBUs fodboldskole er også leg og hyggeligt samvær – ikke mindst med fodboldhunden Max. Foto: DragørNyheder.dk

Uden mad og drikke duer helten ikke

Tutten som Tina styrer har serviceret de mange unge med sund frokost, frisk saftevand og frugt. Med over 230 friske fodboldbørn tilmeldt “madpakken” har der været mere end rigeligt at se til. “Stor tak til Tina for hendes kæmpe indsats i ugen”, siger Lars Brandt.

Saftevandsmaskinerne i “Tutten” har kørt på højtryk i ugens løb. Foto: DragørNyheder.dk

Find Holger

I starten af ugen fik de taget et flot holdbillede af alle deltagere, trænere og medhjælpere. Kan du finde dit barn på billedet?

Hele holdet under DBUs fodboldskole 2018 i Dragør. Kan du finde dit barn på billedet? Foto: Frank Nielsen
Hele holdet under DBUs fodboldskole 2018 i Dragør. Kan du finde dit barn på billedet? Foto: Frank Nielsen

DBUs fodboldskole afvikles for 26. gang i år.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?