Dragør har taget det nye Madmarked ind i hjertet

For anden gang blev Dragør Madmarked i weekenden afviklet på havnepladsen i Dragør og det ligner allerede en folkefest som de besøgende har taget til sig. Godt hjulpet af et forrygende vejr trak Dragør Madmarked igen fulde huse – eller boder og bænke kan man sige.

Luftfoto over den gamle havneplads. Foto: Christian Willesen, Dragør Madmarked

Christian Willesen som står bag Dragør Madmarked har efter en hviledag gjort status og konstaterer at konceptet ser ud til at falde i folks smag.

Foto: Christian Willesen, Dragør Madmarked

“Hyggeligt at fornemme at vi allerede har et “stampublikum” og at folk hygger sig. Vores stadeholdere har ligeledes givet udtryk for tilfredshed som sidst og i nogle tilfælde endda med et særdeles godt salg. Der er allerede nu kø for at være med næst gang vi går i luften den 18-19 august”, fortæller Christian Willesen til DragørNyheder.dk

Foto: Christian Willesen, Dragør Madmarked

Hvad kan vi de besøgende forvente til næste Dragør Madmarked i august?

“Her vil vi, i takt med at ferien er forbi for mange, bestræbe os på at præsenterer en række sprit nye stadeholdere, og udvikle endnu mere på konceptet. Vi lærer heldigvis hver gang og det skal vi bruge til at gøre Dragør Madmarked endnu bedre og samtidig sørge for at de besøgende får en “ny” og berigende oplevelse hver gang”, siger Christian Willesen.

DJ Nick leverede endnu engang lækre toner til de besøgende. Foto: Christian Willesen, Dragør Madmarked

Der var liv og glade dage på havnen, det summede og folk var i særdeles godt humør – Dragør Madmarked ligner en begivenhed som Dragør har taget ind i hjertet. Nu skal vi blot krydse fingre for, at vejrguderne er med os i august, hvor der bliver afholdt en række store events på havnen udover Dragør Madmarked som er i weekenden den 18-19 august.

Sommerstemning til Dragør Madmarked. Foto: Christian Willesen, Dragør Madmarked
 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?