DB 1 senior godt fra start med ny træner

Dragør Boldklubs 1. senior spillede søndag sæsonens første træningskamp mod Sundby BK på hjemmebane og under ledelse af Dragør BKs nye Cheftræner Lars Randløv som netop er tiltrådt til den nye sæson.

Dragørs nye Cheftræner Lars Randløv var tilfreds med dagens resultat. Foto: Dragør Boldklub

DB trodsede sommerheden og sikrede en 2-1 sejr over Sundby BK som imidlertid kom bedst fra start, med en scoring på hjørnespark til 0-1. Det fik DB op i gear og først udligner DBs Mads Romme til 1-1 og lige inden lukketid i 2. halvleg sætter Frederik Frost et punktum for kampen, med en scoring til slutresultatet 2-1. Dragør havde flere 100% chancer, så trods en sejr, var det ikke et helt retvisende billede af kampen, siger Cheftræner Lars Randløv om resultatet.

“I dagens kamp havde vi fokus på den fysiske del samt at øve de nye aftaler og ideer som jeg er kommet med”, siger Lars Randløv videre.

“Holdet har kun trænet to gange inden dagens kamp, og der er fortsat en del spillere som endnu ikke er kommet hjem fra ferie. Vi arbejder på at være et spilstyrende hold som er ambitiøse på bolden og som samtidig har et offensivt mind-set der gerne vil op og presse modstanderen så højt som muligt”, fortæller den nye træner til DragørNyheder.dk

Næste træningskamp er på lørdag den 4. august kl. 11 mod Tårnby FF.

Om den nye træner:

Lars Randløv har de seneste par år arbejdet som cheftræner for flere ungdoms-elitehold i henholdsvis B1903, Holbæk og AB. I Brønshøj var Lars Randkløv assistent for Bo Henriksen i 1. division og det sidste år inden tiltrædelsen i Dragør Boldklub, har Lars Randkløv været U19 assistent i FCK.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?