Godt nyt til vandhundene: algevarsel afblæst i Dragør

Det er godt nyt til vandhundene. Dragør Søbad hejser både Dannebrog og det store badeflag søndag morgen, skriver de på Facebook. Lørdag måtte Dragør Søbad hejse det gule varslingsflag pga. af forhøjet risiko for blågrønne alger. Flere strande langs øresundskysten og i Køge bugt har både haft gule og røde flag oppe i ugens løb pga. de blågrønne alger som stortrives i sommerheden.

Foto: DragørNyheder.dk

Lørdag fik vi en frisk vind i den rigtige retning og det betyder at badevandet i Dragør er klart og friskt til en skøn dukkert i bølgen blå. På begge sider af fortet er vandet fint og klart så søndagen kan du med fordel tilbringe på stranden i Dragør – husk blot badebukser og et håndklæde.

Dragør Søbad med klart badevand til alle vandhunde. Foto: Dragør Søbad
 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?