Godt nyt til vandhundene: algevarsel afblæst i Dragør

Det er godt nyt til vandhundene. Dragør Søbad hejser både Dannebrog og det store badeflag søndag morgen, skriver de på Facebook. Lørdag måtte Dragør Søbad hejse det gule varslingsflag pga. af forhøjet risiko for blågrønne alger. Flere strande langs øresundskysten og i Køge bugt har både haft gule og røde flag oppe i ugens løb pga. de blågrønne alger som stortrives i sommerheden.

Foto: DragørNyheder.dk

Lørdag fik vi en frisk vind i den rigtige retning og det betyder at badevandet i Dragør er klart og friskt til en skøn dukkert i bølgen blå. På begge sider af fortet er vandet fint og klart så søndagen kan du med fordel tilbringe på stranden i Dragør – husk blot badebukser og et håndklæde.

Dragør Søbad med klart badevand til alle vandhunde. Foto: Dragør Søbad

Seneste artikler

 

Fik du læst?