Dragør Cykelklub kørte penge hjem til fordel for Parkinson

Igen i år stillede Dragør Cykelklub med et stort hold på 25 ryttere til løbet Parkinson 12H 2018. Parkinson 12H er et landevejsløb over 12 timer, som køres på en rundstrækning på 10 km. Deltagerne vælger selv antal kørte omgange.

Foto: Dragør Cykelklub

Motionsløbet blev kørt lørdag fra kl. 9 til 21 på en rundstrækning i Dragør på 9,7 km med start og mål på Skovvej. I daglig tale går ruten under navnet ”tonseren”.  Alle indtægter går ubeskåret til kampen mod Parkinson. Alle deltagende ryttere betaler et startgebyr, og foreningens hovedsponsor støtter med et beløb for hver kørt omgang. Løbet var perfekt arrangeret og gennemført, og alle deltagere gik til opgaven med højt humør og entusiasme i det dejlige vejr.

Foto: Dragør Cykelklub

Blandt de deltagende ryttere fra Dragør Cykelklub var Niels Frank Pedersen. Niels blev i 2005 ramt af Parkinson, hvilket har haft meget store konsekvenser helbreds- og arbejdsmæssigt. Efter en lang periode på venteliste, gennemgik Niels i år en operation, der har vendt op og ned på hans tilværelse. Medicinforbruget er reduceret til et minimum, rystelserne er væk og livsglæden er optimeret. Motion med bl.a. cykling indgår i helbredelsen, hvorfor Niels naturligvis deltog i motionscykelløbet Parkinson12H 2018 i Dragør lørdag den 4. august.

Niels ses til højre på billedet sammen med sin mentor og barndomsven fra Dragør Frank Gregers Sørensen. Foto: Dragør Cykelklub
 

Seneste artikler

 

Fik du læst?