Dragør Tri for store og små

For 8. gang blev der lørdag afholdt Dragør Triathlon. Det blev nok et af de flotteste arrangementer i løbets historie. Med fantastisk vejr, masser af publikum og 85 seje triathleter, der gav alt hvad de havde i sig, blev det på alle måder en dejlig dag, siger arrangør Thomas Nielsen.

Holdbilledet fra årets Dragør Tri. Foto fra Facebook siden Dragør

I år var der arrangeret Triathlon for både store og små og bag mikrofonen stod endnu engang, en topmotiveret Jan Larsen, som sørgede for at store dele af Dragør kunne følge med i begivenhederne på højttaleranlægget.

Foto: Maiken Kestner

Triathlon for de voksne

I år kunne deltagerne vælge om de ville deltage individuelt på 1/4 ironman distance eller 1/8 ironman distance. Udover dette kunne man også dele strabadserne på en stafet med 3 deltagere på 1/4 ironman distance.

Foto: Maiken Kestner

Starten gik kl. 9.30 fra Dragør Søbad, hvor deltagerne skulle svømme 600 eller 900 meter afhængig af den valgte distance. Dernæst ventende enten 20 km eller 40 km på cykel og endelig skulle deltagerne slutte af med enten 5 km eller 10 km løb, hvilket viste sig at være en hård omgang for flere deltagere p.g.a. det varme vejr. I mål kom alle – trætte og udmattede, men i godt humør.

Foto: Maiken Kestner

Triathlon for børnene

Efter de voksnes strabadser fulgte en Triathlon for børn indtil 14 år. De seje børn startede, som de voksne med at svømme fra Dragør Søbad. 150 meter svømning, dernæst 5 km cykling og til sidst 2 km løb. Det var meget stolte børn, der alle kom i mål indenfor blot 44 minutter – et virkelig flot resultat, som de endnu mere stolte forældre glædede sig over.

Foto: Maiken Kestner

Dragør Triathlon vender tilbage i 2019 lover arrangør Thomas Nielsen, som også retter en stor tak til Dragør Triathlon´s sponsorer som gør det muligt, at afholde det flotte arrangement i Dragør.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?