Er du veteran i Dragør?

Er du bosiddende i Dragør Kommune og er eller har været udsendt fra politi, beredskab eller forsvar er du måske interesseret i at deltage på flagdagen den 5. september.

Reception 5. september

Hvert år holder Dragør Kommune en reception for at fejre de borgere i Dragør, som er eller har været udsendt for Danmark.

Receptionen holdes på den officielle flagdag for Danmarks udsendte den 5. september.

Flagdagen er en anledning til at udtrykke anerkendelse for den fremragende og professionelle indsats, som Danmarks udsendte yder og har ydet i en række af verdens konfliktområder.

Tilmelding

Hvis du bosiddende i Dragør Kommune og er eller har været udsendt fra politi, beredskab eller forsvar og ønsker at deltage i receptionen, skal du skrive til Dragør Kommune, Heidi Andersen på heidia@dragoer.dk senest den 17. august 2018.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?