Er du veteran i Dragør?

Er du bosiddende i Dragør Kommune og er eller har været udsendt fra politi, beredskab eller forsvar er du måske interesseret i at deltage på flagdagen den 5. september.

Reception 5. september

Hvert år holder Dragør Kommune en reception for at fejre de borgere i Dragør, som er eller har været udsendt for Danmark.

Receptionen holdes på den officielle flagdag for Danmarks udsendte den 5. september.

Flagdagen er en anledning til at udtrykke anerkendelse for den fremragende og professionelle indsats, som Danmarks udsendte yder og har ydet i en række af verdens konfliktområder.

Tilmelding

Hvis du bosiddende i Dragør Kommune og er eller har været udsendt fra politi, beredskab eller forsvar og ønsker at deltage i receptionen, skal du skrive til Dragør Kommune, Heidi Andersen på heidia@dragoer.dk senest den 17. august 2018.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

I cirkus med corona-pas

Nu kan familien komme i cirkus med corona-pas. Cirkus Baldoni gæster Dragør og Tårnby i maj. Forestillingen ‘Det for Vildt’ starter sin landsturné i morgen

Læs mere »

Go’morgen Amager

Søndag 9. maj – solen står op kl. 05.10 og går ned kl. 21.02. Dagen tiltaget med 08.50 minutter. Månen er aftagende – to dage til nymåne. Vejret:

Læs mere »