Sorte huller på Kirkevej udløser sønderlemmende kritik af Kommunen

To alvorlige uheld indenfor tre timer på Kirkevej udløser sønderlemmende kritik mod Kommunen. Lørdag aften kl. ca. 23 kører en 16-årig knallertkører direkte ned i et usikret og uoplyst hul på Kirkevej. Mindre en tre timer senere kl. ca. 02.30 er det en mandlig cyklist der kommer alvorligt til skade da han kører direkte ned i det usikrede hul i vejen.

Foto: DragørNyheder.dk

Mens den 16-årige Viktor Lindblom Jørgensen selv klarer sig videre, godt hjulpet af sin styrthjelm, så var det straks værre for den mandlige cyklist. Heldigvis kom Thomas Petersen tilfældigvis forbi og fik stoppet forbipasserende og ringet 112 og kom derved den tilskadekomne til undsætning.

Fra Facebook-gruppen DragørNyheder

De to uheld har ført til en sønderlemmende kritik af kommunen som burde have sikret arbejdspladserne langt bedre, skriver flere borgere. Der er også opråb til politikerne, men i skrivende stund tavst på den front.

Sent søndag eftermiddag var begge huller på Kirkevej fortsat utilstrækkeligt sikret. Dog havde politiet været forbi og opsat afspærringsbånd.

Helle Barth (V) meddeler på Facebook sent søndag aften at HOFOR er igang med at sikre arbejdspladserne.

Fra Facebook-gruppen DragørNyheder

Den 16-årige Viktor Lindblom Jørgensen siger til DragørNyheder.dk at han håber de ansvarlige betaler for reparationen af hans knallert. “Jeg håber da ikke det er noget jeg selv skal betale for, for det kommer til at blive dyrt for mig. Jeg er kun 16 år og tjener ikke specielt mange penge”, siger Viktor søndag til DragørNyheder.dk

I 2016 præsenterede Dragør Kommune en Trafiksikkerhedsplan. Måske er der behov for at gå den efter i sømmene, når to så banale trafikafspærringer kan medføre to så alvorlige uheld.

Klik på billedet for at læse “Trafiksikker i Dragør”

DragørNyheder.dk har kontaktet borgmester Eik Dahl Bidstrup med henblik på kommentarer til sagen, dog uden held. Allan Holst som er bestyrelsesmedlem og Dragørs repræsentant i HOFOR er nærmeste ansvarlige, for både vand og veje, men han ferierer p.t.

Du kan følge med i debatten på Facebook her:

Seneste artikler

 

Fik du læst?