DRAGØR SØBAD skrives med store bogstaver

Efter at have været navnløs i over 40 år får DRAGØR SØBAD sit navn igen og det bliver med store bogstaver. Det besluttede By-, Erhvervs og Planudvalget på deres møde den 14. august.

Sikkert i en noget finere udgave, vil Dragør Søbad få påmalet sit navn med store hvide bogstaver. Foto: Dines Bogø

Claus Ehlers er manden bag forslaget som som nu er vedtaget. Claus Ehlers havde, i sit forslag til Kommunen, også tilbudt at betale halvdelen af de ca. 5000 kroner som det anlås at koste, men han slipper for regningen da udvalget besluttede at lade “Navneskiltet” påmale for kommunale midler.

Med beslutningen vil DRAGØR SØBAD byde sine gæster velkommen på lang afstand og horisonten mod øst bringe gode minder frem hos generation 40+.

Indtil en vinterstorm i 1976 raserede den gamle anstalt, bød Dragør Søbad velkommen med store hvide bogstaver. Nu får den “nye” badeanstalt fra 1977 sit navn tilbage. (Arkivfoto)
 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »